Guliver/Thinkstock

Tri pravila pri izboru savršenog grudnjaka za male grudi

Samo žene s malim grudima mogu znati koliko je teško pronaći odgovarajući grudnjak. Kako bi pomogli svim ponosnim vlasnicama veličine jedan i dva, donosimo tri osnovna pravila kod kupovine savršenog grudnjaka A košarica.

Da za grudnjak bez žice

Grudnjaci sa žicom idealni su za podizanje grudi, ali kod žena koje nose grudnjak veličine jedan i dva žica je vrlo neugodna. Zahvaljujući novim modelima grudnjaka, to više nije nikakav problem.

Grudnjaci s pojačanim košaricama napravljenima od mikrofibre u jednom komadu idealni su za male grudi. Osim što su puno ugodniji za kožu, oni će se prilagoditi tijelu, podići grudi i dati im toliko željeni volumen.

Da za jastučiće

Jastučići za pojačavanje grudnjaka u posljednje vrijeme došli su na crnu listu, ali ovaj dodatak može biti vrlo efektan za žene s malim grudima. Pronađite grudnjak čija košarica odgovara obliku vaših grudi i u otvor za jastučiće postavite spužvice s dvostrukim mekim umetkom.

Na taj ćete način dobiti jači push-up efekt i popuniti košaricu grudnjaka. Izbjegavajte košarice koje idu na špic i one koje su preduboke, odnosno previsoko rezane na dekolteu.

Da za čipku

Tekstura na grudnjaku može djelovati vrlo efektno. Današnji grudnjaci napravljeni su od mekane i ugodne čipke koja ne iritira kožu, a koja košarici daje elegantnu strukturu.

Ali prije nego što odaberete grudnjak po izgledu, držite se prethodnih pravila kako ne biste odabrali pogrešan grudnjak. Osim čipke, materijal poput klasičnog mat pamuka također je vaš dobar saveznik.