Tod’s FW18/19, Catwalking/Getty Images

Prošle godine serija “Dynasty” dobila svoj ‘revival’, a mi smo dobili novu dozu ekscentrične Fallon Carrington, čiji modne kombinacije obaraju s nogu.

Vjerojatno se svi jako dobro sjećate najdugovječnije američke sapunice ‘Dynasty’, čije je prikazivanje trajalo punih osam godina. Red glamura i mode kao i intrigantne spletke doslovno su nas priljepile uz Tv ekrane. Ta era Dinastije je gotova, ali pomama za serijom u kojoj glavni glumci paradiraju u ‘Haute Couture’ modelima izgleda nikada nije završila.

 

Tod’s FW18/19, Catwalking/Getty Images

Karizmatična i manipulativna nasljednica Fallon jako dobro zna što želi i za sebe bira samo najbolje trendy komade s ‘couture’ potpisom.

Trenutno jedan od najvećih trendova su ‘trench coat’ kaputi izrađeni od vinyla pa možete pretpostaviti da ova modno osvještena nasljednica posjeduje jedan takav. I to naravno u vatreno crvenoj boji, koja najbolje odgovara njenom karakteru. No, primjere takvih kaputa vidjeli smo, među ostalim, i na Tod’s, Marni, Versace i Dior reviji pa tako osim što ćete biti izuzetno “Fallon chic” bit ćete i potpuno u trendu!

Dior FW18/19, Pascal Le Segretain/Getty Images

Iako je nasljednica Carrington za sebe odabrala crveno, mi vam u nastavku donosimo nekoliko inačica ‘trench coat’ kaputa izrađenih od vinyla.

Mugler, netaporter.com

 

Marc Jacobs, ,netaporter.com

 

LiuJo, 2.790kn

 

Fendi, netaporter.com

 

Armani Exchange, cijena na upit