Ženstvene i elegantne siluete koje naglašavaju, a opet ne otkrivaju previše, postale su zaštitni znak lijepe Melanie. Mudrim odabirom klasičnih modela koji itekako laskaju njenom tijelu Melania polako ali sigurno postaje jedna od najbolje odjevenih Prvih dama

(PARIS, FRANCE, Prva dama Melania Trump u društvu Prve dame Brigitte Macron/Getty Images)

Iako nismo najveći fanovi Trumpa i Trump dinastije, za dobre modne odabire i komade se nećemo ustručavati dati kompliment. Tako ćemo priznati da je Melania (ili njezini stilisti?!) dostojna zamjena Michelle prema outfitima. Iako, preporučamo da ipak malo promisli o kontekstu situacije za koju se odijeva – teško da ćemo zaboraviti propust pojavljivanja u petama u huriganom pogođenoj Karolini.

Prva dama Amerike Melania često bira odvažne odjevne komade u jarkim bojama poput ovog Dior kostima u vatreno crvenoj, kojeg je odabrala za službeni posjet Parizu. Znamo da svaka boja nosi poruku, tako da je Melania ovim vatrenim outfitom poslala poruku moći, snage, ljubavi ali i odlučnosti.

 

(PARIS, FRANCE, Melania Trump u službenom posjetu/Getty Images)

Kako bi poruka bila poslana u potpunosti, a styling kompletan, Melania je odabrala Manolo Blahnik visoke štikle također u vatreno crvenoj boji.

Za vas smo pronašli odjevne komade inspirirane vatrenim stilom elegantne Melanie.