Osim što lijepo uokviruje lice, konturiranje kose je i vrlo jednostavno te odlično za održavanje! Što nam treba još od nove frizure?

Da, i nas je začudilo da se riječ “contour” i “kosa” stavljaju u isti kontekst jer smo navikli da je riječ o tehnici šminkanja koja licu daje jednu zanimljivu dimenziju koja je nešto tamnija i svjetlija od stvarne nijanse kože. Naravno, sve kako bi se naglasile određene značajke (i realno, za dobar selfie). No za razliku od pudera i highlightera, konturiranje kose radi istu stvar – različitim nijansama pramenova.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Riječ je o najnovijem trendu koji će sigurno osvojiti beauty scenu ove godine. Konturiranje kose koristi svjetlije, mekše kontraste, dajući kosi nježne boje oko lica kako bi joj dao volumen. Odličan je i za osobe koje nose kosu u repu ili je podižu u polu-punđu jer ovaj kontrast pruža simpatično uokvirivanje lica bez da su vam potrebne, znate, šiške.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tracey Cunningham (@traceycunningham1)

Hair contour već obožavaju i poznate zvijezde, poput Priyanke Chopre i Beyonce, a konturiranju kose tepaju da će biti najlaskaviji trend boje kose ikada, a čini se i najzahvalniji. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Perry Hair Studio (@jennaperryhairstudio)

 

Ako želite konturirati kosu, nemojte pokušavati to sami, već zamolite svog frizera za blagi kontrast oko vaše linije kose koja je za nijansu ili dvije svjetlija od ostatka kose. Ili im pokažite kakav look želite! 

 

Foto: @beyonce/Instagram