Knedla bar Verano odlično je mjesto za svakog sladokusca, a osim predivnih knedli, u ponudi imaju cijeli niz slastica

Koliko se često zaželite jesti knedle? Ne znamo za vas, ali nama su upravo one pravi mali guilty pleasure. Zbog toga smo bili presretni kad smo saznali za ovaj Knedla bar Verano, odnosno Verano caffe & pancake koji ima lijepo uređen prostor, veliku grijanu terasu i ono najvažnije – puno različitih okusa knedli.

Knedle iz Knedla bara Verano, pistacio

‘Zagrebačke knedle by Verano’ su novi brend ovog inovativnog Knedla bara Verano koji su plasirali prije nekoliko mjeseci. U ponudi imaju knedle s 15 različitih okusa poput Nutelle, Ferrera, Raffaella, Snickersa, Toblerone, Bajadere, oraha, Orea, pistacia, šumakog voća, maline, banane, marelice i klasične knedle s šljivama te specijaliteta Verano knedle. Svaka knedla je sukladno svom punjenju druge boje koja za cilj ima osim vizualnog, pospješiti i okus.

Knedle iz Knedla bara Verano, malina

Knedle, kako nam kažu, rade prema izvornoj recepturi. “Kako su to s ljubavlju činile naše bake”, objašnjavaju iz Verana. “Osim klasične recepture za tijesto knedli veliku pozornost i značaj smo dali punjenjima. Svaki sastojak je pomno biran, kao i količina koja ide u svaku knedlu. Tek kada smo bili 100 % sigurni u kvalitetu knedli pustili smo ih u prodaju. Ni jedan detalj nismo prepustili slučaju, od procesa proizvodnje do procesa pripreme za konzumaciju. Zadovoljstvo naših gostiju potvrđuje da smo uspjeli.”

Knedle iz Knedla bara Verano, čoko-banana

Osim knedli, kolača, torti raznih okusa za sve prigode i sladoleda kao sezonskog proizvoda u ponudi imaju i čak 40 slatkih kombinacija palačinki, a za one koji više vole slano – ima koječega i za vas – 15 dodataka za palačinke, poput pršuta, mozzarelle, tune, feta sira…

Nizozemska palačinka iz Verana

S obzirom na poduzetnost i veliki doprinos zagrebačkoj gastro ponudi, nismo niti sumnjali da je ovom knedla baru plan proširiti se po Zagrebu. No zasad se njihove knedle, kao i palačinke i kolači, mogu kušati u Podsusedu Podsusedski trg 25 te na Španskom, na Trgu 101. Brigade HV.

Ako želite saznati više ili samo zuriti u njihove slatke kreacije, popratite ih na društvenim mrežama!

 

Foto: Knedla bar Verano