Kate Middleton oduševila je sve pojavom u Zarinoj haljini, koja je na UK stranici brenda trenutno na sniženju.

Ne postoji većeg ushićenja među ženama nego kada celebrity, osobito iz kraljevske obitelji, odjene model s potpisom high street brenda. Još kada je taj brend Zara – taj komad odjeće najčešće odmah nestane iz online ponude. Upravo to se dogodilo u slučaju Kate Middleton, vojvotkinje od Cambridgea. Iako su sve oči svijeta trenutno uprte u Meghan i Harryja, Kate je uspjela privući pažnju svojim modnim izborom.

U posjeti Bradfordu pojavila se u kombinaciji haljine s pepito uzorkom, dugim kaputom u trendi maslinastoj boji i crnim salonkama s kockastom potpeticom. Kaput koji je Kate nosila s potpisom je Alexander McQueen, njoj omiljene modne kuće, cipele su brenda Gianvito Rossi, no ono čime je vojvotkinja najviše oduševila je njena haljina iz Zare.

Midi model pepito uzorka i s mašnom koja se veže oko vrata bio je glavna zvijezda ovog stylinga. Još više iz razloga što se aktualni model trenutno može naći na sniženju, na UK stranici brenda Zara. Osim toga, Kate je uz cijelu kombijaciju nosila i naušnice u vrijednosti od samo osam funti, te torbicu Aspinal of London.

Foto: Getty Images