Ako ste odgovorili potvrdno, onda se pripremite na mogućnost rada uz zalaske sunca i topli pijesak na plažama Arube dok vrijeme provodite bosih nogu u badiću. Sve vam je plaćeno, a vi samo morate biti kreativni i digitalno vješti.

Naime, do 31. ožujka 2022. traje prijava na natječaj za posao community managera odnosno, ako prevedemo na hrvatski, kreatora sadržaja za društvene mreže. Lokacija odakle ćete morati raditi je otok Aruba. Nalazi se u sklopu Kariba, 25 km sjeverno od Venezuele, i jedna je od četiri ustavne zemlje Kraljevine Nizozemske. Boardwalk Boutique Hotel nudi kreatoru sadržaja na društvenim mrežama pun boravak na njihovom raskošnom imanju na otoku, i to na minimalno mjesec dana. Za ovaj posao iz snova odabranom kandidatu se nudi avionska kartu do Arube, besplatan smještaj, najam automobila i mjesečna naknadu. Najbolji dio ove priče – prema Arubinom fleksibilnom programu One Happy Workation, posjetiteljima je dopušteno raditi, zabavljati se i ostati na otoku do tri mjeseca.

Posao na Arubi

Boardwalk Boutique Hotel Aruba obiteljski je hotel osnovan još 1989. Nalazi se na povijesnoj plantaži kokosa s najfotogeničnijim raskošnim vrtovima u magnetski privlačnim tropskim bojama. Od sretnika koji dobije posao tražit će se da se prepusti bosonogom luksuznom životu hotela, odsjedne u svakoj od sedam casita-kategorija (tipova soba) hotela koje uključuju i privatni bazen. Očekuje se da iskoristi sve pogodnosti hotela te da otkrije otok na najljepši mogući način i time stvori dobar sadržaj iz iskustva za društvene mreže. Ako ste vješti u snimanju i fotografiranju i znate složiti dobar video za društvene mreže, što čekate, prijavite se. Od izabranog kandidata bit će zatraženo da započne boravak u Boardwalk Boutique Hotelu u svibnju 2022. godine.