Da je nakit nešto sasvim više od pukog modnog asesoara, dokaz je i suradnja, a potom i prijateljstvo koje se rodilo između omiljenog domaćeg brenda nakita Karat Jewelry i također mnogima omiljene radijske voditeljice Ivane Mišerić.

Ivana i Rene Krasnić Velicki, vlasnica i dizajnerica Karata, upoznale su se prije pet godina jednog jesenskog vikenda u Osijeku, a ostalo je povijest. Slični karakteri, pogledi na život, sentiment i kreativnost, osim dugoročne poslovne suradnje, iznjedrili su i predivno prijateljstvo između dvije žene, a nova kolekcija nakita naziva Manifesto oda je prijateljstvu, zajedničkim uspomenama, ljubavi i ostvarenju snova.

Ivana Mišerić svojevrsna je muza Karat Jewelryja, a Manifesto je plod zajedničkih kreativnih ideja ove radijske voditeljice i Karatovog tima. Zajedničkim snagama i isprepletenim vizijama stvorena je kolekcija koja odražava Karatovu estetiku, Ivanin duh, osobnost i stil, uz dašak njenih omiljenih boja, čime svaki komad nakita ostavlja bez daha.

Svaki predmet u kolekciji Manifesto ima svoju priču, uokvirujući emocije putovanja ispunjenog prijateljstvom, ljubavlju i neizmjernom podrškom. To je dokaz o moći snova i vjerovanja da se oni ostvaruju ako ih njegujemo strašću i predanošću. Kolekcija donosi senzacionalne naušnice, chokere, narukvice i naušnice optočene cirkonima te setove nakita koji pršte u bojama.

Kolekcija Manifesto poziva da se upustite u osobno putovanje, da zagrlite ljepotu povezanosti u životu i ostvarite vlastite snove. Da je kolekcija pun pogodak, objašnjava i Rene Krasnić Velicki: „Dok nosite Manifesto, postajete dio duboke priče ispunjene magijom ostvarenja snova. Kolekcija je podsjetnik da kada se okružimo ljubavlju, podrškom i neumornim vjerovanjem, ostvarujemo svoj pravi potencijal i stvaramo svijet ispunjen ljepotom i inspiracijom.“

Simbolika se proteže kroz svaki komad nakita iz kolekcije Manifesto. Tako, primjerice, ogrlica i narukvica s dvije divne lila karike simbolizira snagu prijateljstva, a tirkizni krugovi nepokolebljivu motivaciju i podršku. Time svaka emocija postaje opipljiva i vječni podsjetnik na snagu prijateljstva.

Uzbuđenje zbog lansiranja kolekcije ne krije ni Ivana Mišerić: „Oduvijek smatram da proizvod iza kojega stoji velika emocija i promišljanje o ljudima koji će ga kupovati, uz znanje i viziju naravno, daju formulu uspjeha. Puno govori o brendu tko stoji iza njega i kako se brine o drugim ljudima, zato je Rene dala Karatu savršenu formu i zajedno s njima nosi ovu priču tako dobro i autentično. Fantastičan osjećaj je stvoriti nešto za sebe i druge na krilima prijateljstva i povjerenja.“

Više o kolekciji Manifesto, nakitu koji nadilazi puki ukras i postaje simbol snage vlastitih snova i neprolazne veze među prijateljima, otkrijte na Instagram i Facebook profilu te web stranici brenda.

 

              

Foto: Karmen Poznić
Make-up: Tamara Čes
Hair: Dorotea Jarić
Styling: Rene Krasnić Velicki