uge, midi, asimetrične, minimalističke – s dolaskom proljeća stižu i nove haljine.

Zasićeni slojevitim odijevanjem i puloverima, vjerujemo da već sanjarite o tome da se ujutro probudite i jednostavno navučete svoj omiljeni model za taj dan. Kada se radi o novim kolekcijama i što nam one donose, svakako se isplati provjeriti zbivanja na modnim pistama. U dizajnerskim vizijama za proljeće 2022. izdvojilo se nekoliko modela koji će sigurno imati jako puno replika i biti glavni u dnevnim i večernjim kombinacijama kada se radi o haljinama.

Zanimljivo je nekoliko stvari – i ove godine top model će biti midi i dugi modeli, ali istaknuti će se oni koji malo više otkrivaju. Tako za večernje prigode već sada možete birati haljine s izrezima, široke ili pripijene. Osim njih, i minimalizam će biti na tronu. U dnevnim prigodama nećete moći pogriješiti s najjednostavnijim mogućim krojem u bazičnoj boji.

Već ove jeseni i zime sigurno ste primjetili kako su haljine s puf rukavima ili općenito nešto volumenoznijeg kroja bile glavne u ponudama high street brendova. One će svakako biti  na broju jedan u novoj sezoni, osobito modeli u bojama i oni od napraljeni od popelina. Osim toga svoj veliki povratak imati će i točkice, što veće – to bolje. A svakako će biti nemoguće zaobići haljine koje podsjećaju na spavaćice. Ako se sjećate, pidžama look jedan je od glavnih trendova u posljednje vrijeme. Udobno i s dozom francuskog chica, tako da ako nas pitate, mi smo za!

Puf rukavi

Valentino

Točkice

Paul Smith

Haljine – spavaćice

Chloe

Prorezi

Gucci

Minimalizam

Bottega Veneta

Foto: Getty Images