Sezona dodjela filmskih nagrada se zahuktava, a svoj vrhunac doživjet će 10. veljače kada nas čeka dodjela nagrada Oscar. Jučer se tako u Los Angelesu održala dodjela nagrada SAG.

Moglo bi se reći da je ovo uistinu jedna od uzbudljivijih sezona dodjela nagrada na hollywoodskoj sceni. Osim što možemo vidjeti neka nova lica, na crvenim tepisima najviše uživamo gledati najveće zvijezde hollywooda, kao što su Jennifer Aniston, Leonardo DiCaprio, Nicole Kidman, Brad Pitt i mnogi drugi. Osim toga, glumice jako ugodno iznenađuju svojim pojavama i stylinzima – kao da se usude više riskirati, nositi boje i eksperimentirati s modom. Ovog siječnja teško je naći zamjerku kada se radi o red carpet celebrity stylinzima.

No, situacija koja je ove godine ‘ukrala show’ SAG nagrada svakako je ona s Brad Pittom i Jennifer Aniston u backstageu. Iako tvrde da su samo jako dobri prijatelji, fotografije na kojima si međusobno čestitaju na osvojenim nagradama, daju naslutiti da su puno više od toga. Jedan od bivših najpoznatijih ljubavnih parova u Hollywoodu već je ‘razapet’ po medijima koji ne prestaju analizirati njihov govor tijela i što se točno zbivalo među njima.

Naime, večer je bila uspješna za oboje glumaca, Brad Pitt osvojio je nagradu za najboljeg sporednog glumca u filmu ‘Bilo jednom u Holywoodu’, a Jennifer za glavnu ulogu u seriji ‘The Morning Show’. Osim njih slavili su i Renee Zellweger za ‘Judy’, Joaquin Phoenixa za ‘Jokera’ i Laura Dern za ‘Marriage Story’.

A što se zbivalo na crvenom tepihu – svakako samo ugodna iznenađenja. Laura Dern u Stelli McCartney, Reese Witherspoon u Celineu, Charlize Theron u Givenchyju, Michelle Williams u Louis Vuittonu, Renée Zellweger u Maisonu Margieli, Scarlett Johansson u Armani Priveu i naravno Jennifer Aniston u Christian Dioru. Pregled svih lookova čekaju vas u galeriji!

Foto: Getty Images