Pogled na divan i inspirativan svijet Wednesday Addams kroz 130 stranica obogaćenih ilustracijama i citatima

Jedinstvena djevojčica Wednesday iz popularne goth obitelji Addams, glavna je junakinja knjige “Kako bi to Wednesday napravila? Zlica u tebi se budi“, koja je od ovog tjedna dostupna i u hrvatskom prijevodu. Kroz 130 stranica obogaćenih ilustracijama i citatima, autorica Sarah Thompson prikupila je i sažela cijelu životnu filozofiju neobične kćeri Morticije i Gomeza Addamsa, a “Budi svoja” i “Ponosi se time što si drugačija” samo su neke od mudrosti ove fiktivne djevojčice koja je obilježila današnju pop-kulturu.

Autorica knjige uz praktične savjete i primjere iz Wednesdayina života nudi sugestije mladim naraštajima kako postaviti granice, vjerovati u sebe, boriti se za svoja uvjerenja, uživati u stvarima koje te vesele i kako ne treba tražiti potvrdu od drugih.

Kroz osam cjelina posvećenih velikim životnim temama (obitelj, prijatelji, ljubav, kreativnost…), knjiga je osmišljena kako bi sve koji se osjećaju drugačije potaknula da steknu samopouzdanje, ali i pružila im utjehu. Pogled na divan svijet Wednesday Addams svakako nudi priliku da se čitateljice i čitatelji mlađe generacije osjećaju snažnije, sposobnije i autentičnije nego ikada prije.

Knjiga “Kako bi to Wednesday napravila?” novi je naslov u izdanju prve hrvatske glazbene knjižare Rockmark te je od ovog tjedna dostupna i u prodaji. Svoj primjerak možete pronaći u Rockmarku, na njihovoj zagrebačkoj lokaciji Ul. Hrvatske bratske zajednice 4 (kod NSK) ili na webshopu Rockmark.hr.

Foto: PR