Jutene cekere često viđamo na ulicama, u trgovinama ili na tržnicama, a postaju i sve popularniji modni dodatak. Zbog svoje praktičnosti i fora izgleda, sigurni smo da svatko ima barem jednu varijantu koja osim što dobro izgleda, odlično služi  svrsi. Također, tu je ekološki aspekt koji nikako nije zanemariv.

Ovog puta za oko su nam zapeli juteni cekeri domaćeg brenda MAsh & more koji su ručno rađeni, a moguće ih je i personalizirati. Naravno, u ponudi se mogu pronaći i cekeri s već osmišljenim citatima, a nama se najviše sviđa „ceker za Dolac“ ili „marenda bag“ varijanta.

S ovim simpatičnim dodatkom, osim što ćete pomoći planeti, ujedno ćete i privlačiti sve poglede zbog šaljivog natpisa, stoga ako vam treba jedan novi u kolekciji – imamo prijedlog s kojim nema greške. Osim cekera, u MAsh & more ponudi nalaze se i estetične torbice za vino. Ovo može biti fora dodatak poklanjate li nekome vino i poklon želite dodatno personalizirati.

Juteni cekeri su u potpunosti biorazgradivi jer je juta prirodno vlakno dobiveno od biljke Corchorus, poznato po svojoj čvrstoći i trajnosti. Također, mogu se lako preklopiti i spremiti, što ih čini praktičnim za svakodnevnu upotrebu te su izvrstan odabir za sve oni koji traže trajnu, funkcionalnu i ekološki prihvatljivu alternativu tradicionalnim torbama. Upravo zato, pravi je trenutak da svoj juteni ceker učinite nešto posebnijim i nabavite personaliziranu verziju iz MAsh & more ponude!

Sve detalje potražite na službenoj Instagram stranici brenda!

Foto: Instagram