Duo kojeg smo već imali prilike gledati u Oceanovih 11, Oceanovih 12 te u filmu Money Monster, sada ponovno kreće u novi zajednički projekt. Riječ je o filmu Ticket To Paradise koji se uskoro započinje snimati u Australiji

Australija je, zbog navodne sigurnosti kada je u pitanju situacija s koronom, postala glavno odredište velikih filmaša. Nakon što su odradili dvotjednu izolaciju, Julia Roberts i George Clooney mogu krenuti u stvaranje svog četvrtog zajedničkog filma.

Omiljene holivudske zvijezde u Ticket to Paradise

Snimanje romantične komedije Ticket to Paradise započinje sredinom ovog mjeseca, a radnja prati rastavljeni par koji putuje na Bali kako bi spriječio vjenčanje svoje kćeri. Uz ove megazvijezde, u filmu ćemo moći vidjeti i Kaitlyn Dever, novo ime u usponu koje će nekima biti poznato iz filma Book Smart redateljice Olivije Wilde ili iz Netflixove drame Unbelievable, koja joj je osigurala nominaciju za Zlatni Globus.

Ticket to Paradise režirat će Ol Parker, poznat po svojoj uspješnici, filmu Mamma Mia! Here We Go Again iz 2018. godine. Originalni scenarij su prema nekim izvorima napisali Parker i Daniel Pipski, a producentsku ulogu imat će i glavne zvijezde filma.

Znamo da kemija između Julije i Georgea postoji pa se veselimo još jednom vidjeti ih skupa na ekranu. To ćemo moći početkom listopada sljedeće godine, za kada je najavljen izlazak ove romantične komedije.

Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images/Instagram