Prošle je godine sex wellness kompanija pod imenom maude pokrenula website staycation.space. Tada je naziv staycation imao sasvim drugo značenje.

Prošle je godine to bila shopping adresa s proizvodima od 25 različitih brendova, a čiji je cilj bio “smanjiti stres” kod kuće. Ove je godine staycation, odnosno “ostanak kod kuće”, dobio svoje novo, pomalo prisilno, značenje. Unatoč tome, boravak kod kuće možete itekako dobro i pametno iskoristiti. U moru ideja, inspiracija i ponuda, iskoristite vrijeme za otkrivanje novih zanimljivih stvari. Prelistavanje online sadržaja jedna je od njih.

Maude je s tom idejom ponovno okupio različite brendove, ovog puta njih 27 koji vam nude neka nova iskustva, zanimljivo su štivo za čitanje i istraživanje. Tako recimo možete poslušati set Snoop Dogga, napraviti mini magazin kod kuće, vježbati jogu, saznati što čita glumica Jodi Balfour, što vam vaše biljke mogu otkriti o vašim vlastitim potrebama, vježbati “sat koktela” kod kuće, naučiti kako ispeći nešto što još niste do sada…, a tu je i tema kako u ovom trenutku možete pomoći onima kojima je to potrebno. Više o svemu istražujte na ovom linku.

 

Foto: screenshot, floydhome.com