Katie Holmes plijenila je pažnju javnosti cijele ove godine, a čini se da će tako biti i u 2020. Brend koji Katie odjene najčešće bude rasprodan ili dođe na radar brojnih žena.

Kada Katie Holmes odjene nešto novo, svi modni portali istraže o čemu se radi. Ova glumica svakako je bila najatraktivnije lice u aktualnoj godini, a dodatno je popularizirala brendove poput Khatie (sjećate se pletenog topa i kardigana), Acne, pa čak i Mango. Ono što Khatie odjene nestane sa stranica brenda brzinom svjetlosti, što čini Kate jednom od najutjecajnijih celebrity osoba po pitanju mode u ovoj godini.

Posljednji brend u čijem se kaputu pojavila poznata glumica zove se Kassl, a nosi ime po njemačkom gradu u kojem je osnovan. Kako Katie naginje minimalističkim i urbanim brendovima, ovo ime itekako se uklopilo u njen stil. Kassl je poznat upravo po svojim ‘outwear’ komadima, urban je, ‘forward’ i možemo reći kako stilski pripada grupi novijih brendova kao što su Nanushka ili Ganni. Ovo su neki od Kassl lookova s Instagrama, možda osvoje i vas.

Foto: Instagram, Getty Images