Ari Aster, režiser i scenarist koji potpisuje filmove “Midsommar” i “Hereditary” sada na velika, kino platna donosi film “Beau Is Afraid”; psihološki horor/triler u kojemu Joaquin Phoenix ima glavnu ulogu. 

Beau Is Afraid

O filmu se ne zna još mnogo, osim da priča priču o uspješnom poduzetniku (glumi ga Joaquin Phoenix), kroz desetljeća njegova života; od dječje dobi do muškarca u starijoj dobi. Ono što se iz trailera da iščitati jest da se Phoenix sreće sa samim sobom, u različitim periodima svog života, na putu povratka kući. Radi li se o metaforičkom ili doslovnom povratku, to ćemo tek vidjeti. Trailer otkriva da je psihološka komponenta u filmu jaka i velika; za sada ne znamo je li Phoenixov lik u filmu skrenuo s pameti ili se radi o fantastičnoj fikciji. Film “Beau Is Afraid” prema traileru izgleda uzbudljivo, a Phoenixova interpretacija lika kao jedna od izazovnijih u karijeri.

Uz Joaquina Phoenixa u filmu glume još i Nathan Lane, Amy Ryan, Parker Posey i Patti LuPone (na kratko ih vidimo i u traileru). Film kreće u kino distribuciju 21. travnja ove godine. Pogledajte trailer.

Fotografije: Stillovi iz trailera, Getty Images