Topli dani su već odavno iza nas i htjeli mi to prihvatiti ili ne vrijeme je da svoje najdraže sandale i tenesice zamijenimo toplim čizmama. Ako te čizme još i griju, našoj sreći nema kraja. Naime, Jimmy Choo je ove godine za sve ljubiteljice mode i toplih nogu, pripremio pravu malu poslasticu u vidu novih Jimmy Choo VOYAGER čizmi čija unutrašnjost grije.

Da, dobro ste pročitali! To su nove ‘pametne’ čizmice čiji vam potplat omogućuje grijanje i do 8 sati. K oncept je vrlo jednostavan. Zahvaljujući USB priključku, koji je diskretno skriven ispod kožnog djela, Jimmy Choo VOYAGER se aktivira i kontrolira putem mobilne aplikacije. Obuća se napuni putem USB kabla te drži toplinu i do 8 sati. Osim što putem aplikacije sami birate temperate  od 25 ° C do 45 °C, ove luksuzne čizmice također broje i kilometre koje ste prohodali. Cipele su izrađene od vodootporne kože i najfinije vune za potpunu udobnost i zaštitu od vanjskih elemenata. VOYAGER čizme dolaze u ženskoj i muškoj verziji u tri boje; crna, bijela i plava, i itekako su atraktivne. Za sada su za Hrvatsku dostupne samo bijela i crna varijanta VOYAGER modela, no već i sada za bijelom verzijom traje histerija, tako da se morate predbilježiti ako želite posjedovati par ovih trendy ljepotica.

Izgleda da je Jimmy Choo ovim inovativnim čizmicama uveo neke nove standarde u luksuznu modu, koja više ne teži da bude samo lijepa nego i korisna.

The Voyager Snow, 1.495€
Jimmy Choo The Voyager Snow, 1.485 eura
Jimmy Choo, The Voyager Snow, 1.495 eura
Jimmy Choo The Voyager Snow, 1.498 eura