Danas je s održavanjem započeo seminar, a trajat će do 13. lipnja 2020. u Galeriji Arheološkog muzeja u Zagrebu.  Petnaestero odabranih imat će priliku saznati kako snimiti dobar portret, modnu, reklamnu i art fotografiju. Upoznajte ih!

Fotosofia, besplatni šestodnevni seminar i workshop za naprednu fotografiju koji se održava pod vodstvom i umjetničkom direkcijom fotografa Damira Hoyke, i ove će godine, unatoč izvanrednim okolnostima, pružiti priliku za napredovanje u fotografiji. Uvjeti prijavljivanja na izbor za polaznike prilagođeni su situaciji, tako da se prijaviti mogu i oni koji trenutno ne mogu doći u Zagreb.

‘Pripreme ovogodišnje, jubilarne Fotosofije oplemenile su me prekrasnim iskustvom – onim snage ljudskog duha. U trenucima velike neizvjesnosti koju su nam protekli mjeseci donijeli, u doba kad je nebrojeno projekata propalo, svi uključeni u ostvarenje seminara ostali su uz nas! Želio bih da ta naša zajednička tvrdoglavost kojom ćemo biti među prvim post izolacijskim projektima donese snagu i poticaj svima da krenu dalje. Želio bih da svjetlo ovogodišnje Fotosofije bude svjetlo povratka optimizma!‘ rekao nam je Hoyka i dodao: ‘To bi mi bio najljepši poklon za petnaestgodišnjicu seminara.’

Upoznajte seminariste kroz jednu fotografiju koju su morali odabrati iz svog opusa kako bi se predstavili! Sigurno nije bio lak zadatak.

Žinić Ivana

 

Veldić Marija

 

Tunjić Marina

 

Slamnik Aida

 

Nikola Tadic

 

Mutavdžija Stela

 

Mikšik Petra

 

Goga Niko

 

Filipčić Marin

 

Andrlić Marinela

 

Maksimović Josipa

 

Dervišević Saša

 

Papuga Anja

 

Krešimir Ferenčina

 

Blaževac Gorana