Odlična ponuda za odličan proizvod. U veljači možete pronaći fantastičan Eucerin® Hyaluron-Filler vitamin C booster koji jača i zaglađuje kožu istovremeno ispunjavajući bore, po čak 25% nižim cijenama u odabranim ljekarnama i online

Vitamin C, poznat i kao askorbinska kiselina i L-askorbinska kiselina važan je nutrijent za zdravlje kože i cjelokupnog organizma. Podržava obnavljanje tkiva, osnažuje imunološki sustav i neophodan je za mnoge enzimske procese u tijelu koji nas održavaju zdravima. Prijeko je potreban za proizvodnju kolagena u stanicama kože, pomaže u održavanju strukture te odgađa vidljive znakove starenja. Brojne benefite vitamina C za kožu prepoznala je beauty industrija te on sve više postaje ključni sastojak proizvoda za njegu kože.

Sunce, zagađenje, pušenje i različiti načini življenja uzrokuju otpuštanje slobodnih radikala. Tijelo koristi antioksidanse za neutralizaciju potencijalno štetnih slobodnih radikala, ali kada postoji neravnoteža između stvaranja slobodnih radikala i sposobnosti tijela da ih neutralizira, slobodni radikali počinju oštećivati stanične membrane, bjelančevine i DNK u procesu koji se naziva oksidativni stres.

Dokazano je kako vitamin C pomaže u neutralizaciji slobodnih radikala u tijelu, sprječava preuranjeno starenje kože te odgađa vidljive znakove biološkog starenja kože kao što su sitne linije i bore.

Zbog oksidativnog stresa koža izgleda sivo i umorno, a vitamin C joj pomaže održati mladolik i svjež izgled.

ŠTO EUCERIN® HYALURON-FILLER VITAMIN C BOOSTER ČINI TAKO UČINKOVITIM?

Vitamin C poznat je kao snažan antioksidant te je ključan za sintezu kolagena u stanicama kože. Postoje četiri glavna čimbenika koji čine Eucerin® Hyaluron-Filler vitamin C booster tako učinkovitim:

  • 10% čistog vitamina C: formula sadrži 200 puta više koncentriranog vitamina C nego jedna naranča. Istraživanja su pokazala da ako se želi utjecati na stanice kože, proizvod treba sadržavati najmanje 8% vitamina C. Formulacije s preko 20% ne povećavaju djelotvornost te mogu uzrokovati iritacije. Eucerin® koristi dokazanu koncentraciju vitamina C za postizanje rezultata uz dobru podnošljivost na koži.
  • Svježe aktiviran: Čisti vitamin C prirodno se razgrađuje kada je izložen kisiku pa je najučinkovitiji svježe aktiviran. Inovativna ambalaža oslobađa prah vitamina C pritiskom gumba. Protresite kako biste otpustili vitamin C u emulziju. Vitamin C je aktiviran i svoju snagu otpušta trenutno. Koristite unutar 21 dan od aktiviranja te ga držite u hladnjaku kako biste osigurali najučinkovitiju formulu.
  • Formula Eucerin® Hyaluron-Filler vitamin C boostera: Formula također uključuje  niskomolekularnu hijaluronsku kiselinu (pruža hidrataciju i ispunjava bore u epidermalnim (vanjskim) slojevima kože) i licochalconom A (jača anti-oksidativni učinak vitamina C).
  • Ciljana primjena: Jedinstvena kombinacija sastojaka u Eucerin® Hyaluron-Filler vitamin C boosteru omogućuje koži jednostavnu apsorpciju. Koža je zaglađenija i snažnija u samo 7 dana, uz poboljšanje rezultata uslijed redovite primjene.

#BOOSTUPYOURSKIN