Koliko ste spremne odbaciti konvecionalna pravila? Ako ste jedna od onih mladenki koja se uopće ne boji komentara, onda je ovaj ‘statement’ brend za vas.

Što kažete na to da se udate u kombinezonu? I to onom kratkom. Ili predimenzioniranoj mini haljini. A u hlačama i bluzi? Ako upravo to i želite, apsolutno će vas oduševiti ova danska dizajnerica i njezini modeli za proljeće 2020. Fotografije su snimljene u stilu street style-a, a nadahnute su sedamdesetim godinama, kao i Nancy Sinatrom.

Potpisuje ih Maria Fekih, a izrađuju se u Kopenhagenu od francuske čipke i talijanskih materijala. Ideja o brendu je nastala tako da je Maria naprosto htjela ponuditi opciju onim mladenkama koje uistinu nisu htjele tradicionalnu vjenčanicu. Zaljubljena u sedamdesete, godine kada su se upoznali i njezini roditelji, odlučila je osnovati moderan, ‘statement’, cool i opušten brend. ”Ostanite vjerni sebi i taj dan.”, izjavila je u jednom od intervjua, a ovim modelima i skandinavskom ležernošću osvojila žene. Njenu novu kolekciju pogledajte u galeriji.

Foto: mariafekih.com