Berlinski sastav twocolors vodi nas na nostalgično putovanje reinterpretacijom velikog hita 90-ih

Berlinski glazbeni duo twocolors nastavlja predstavljati neodoljive singlove. Nakon niza uspješnih pjesama, objavili su vlastitu interpretaciju velikog hita sastava The Cardigans. Njihova vizija pjesme „Lovefool“ donosi zvuk elektronike inspirirane pop žanrom te je od početka do kraja prožeta upečatljivim vokalima. Koristeći publici poznate melodije, singl savršeno doprinosi dobroj atmosferi.

„Nismo željeli napraviti generičnu obradu, naš je cilj bio pjesmi ‘Lovefool’ dati zanimljivu reinterpretaciju. Pozabavili smo se instrumentalnim dijelom, naglasili plesne elemente i melankoliju“, otkrili su twocolors. Upravo je ta melankolija sadržana u tekstu pjesme, a zahvaljujući njoj i pamtljivim melodijama, „Lovefool“ je spoj elektronike i popa  kojem će se slušatelji rado vraćati.  

DJ/producentski duo twocolors svoj glazbeni identitet temelji na kontrastima, baš kao i Berlin, grad u kojem su se upoznali 2015. godine, nakon čega su krenuli u zajedničko kreativno stvaranje u kojem teže kreiranju čarolije i izvrsnosti. Spomenuti kontrast vidljiv je i u njihovim izvorima inspiracije, a to su alternativna i mainstream kultura. Te su suprotnosti temelj na kojem su odlučili graditi spoj elektroničke glazbe i melodičnog popa. Njihov cilj je jasan – zabavljanje publike pjesmama koje tjeraju na ples.