Jazz House Pula je novi jazz klub u Puli koji je svoja vrata otvorio glazbenicima i publici ovog lipnja i do sada, u samo dva mjeseca već stvorio kritični jazz masu kojoj je Jazz House Pula stalno na radaru.

Kako i ne bi, kada su u dva mjeseca kroz klub prošla skoro sva najznačajnija domaća i strana imena.

Jazz House Pula

Ovaj klub  se otvorio u prostorima hotela Park Plaza Histria Pula, s ulazom s vanjske strane hotela, gdje se nekada nalazio casino. Ova kuća jazza otvorena je u sklopu Pula Jazz Waves festivala, koji se održao u lipnju. Projekt je podržan od strane Turističke zajednice Grada Pule i cilj mu je obogatiti kulturnu scenu Pule kroz kvalitetne jazz programe tijekom cijele godine. Umjetnički voditelj programa Jazz Waves festivala i Jazz Housea je Branko Sterpin, koji donosi svoje bogato glazbeno iskustvo i strast prema jazz glazbi u svaki aspekt ovog projekta. Sterpin je dobitnik prestižne nagrade Status za najboljeg trubača u kategoriji jazza.

Samo bacite pogled na društvene mreže Jazz House kluba i vidjet ćete koje sve sjajne glazbenike Jazz House okuplja u svojim prostorima. Ovaj jedinstveni klub mjesto je dobrih vibracija i nezaboravnih glazbenih doživljaja za ljubitelje jazza te predstavlja središte pulske jazz scene, pružajući prostor za vrhunske nastupe svjetski poznatih i domaćih jazz zvijezda tijekom cijele godine.

Fotografije: Jazz House