Dolazak proljeća i najava sezone vjenčanja idealno je vrijeme za još jednu poslasticu; predstavljanje prve kolekcije vjenčanica brenda  i v a n a ‘ t o m i c 

Bridal kolekcija cijenjene pulske dizajnerice sastoji se od 10 neformalnih vjenčanica namijenjenih modernim, nekonvencionalnim mladenkama. Kolekcija oduševljava svojom raznovrsnošću i pokriva brojne varijante vjenčanja. Od onog klasičnog, preko vjenčanja u prirodi do  vjenčanja na plaži.

 

Sastoji se od unikatnih vjenčanica, raznih modularnih komada (poput mini haljine i suknje) sve do zanimljivih „separates“ kombinacija (hlače i top) koji se mogu koristiti i u brojnim drugim prilikama.

Ivana Tomić Bridal_lookbook Ivana Tomić Bridal_lookbook Ivana Tomić Bridal_lookbook Ivana Tomić Bridal_lookbook

Kolekcijom dominiraju geometrijski oblici i prepoznatljiva strukturalnost , te kao i u prethodnim kolekcijama dizajnerice i ova odiše jednostavnošću i minimalizmom.

Ivana Tomić Bridal_lookbookIvana Tomić Bridal_lookbook Ivana Tomić Bridal_lookbook Ivana Tomić Bridal_lookbook Ivana Tomić Bridal_lookbook

Sve komadi bridal kolekcije izrađuju se isključivo po mjeri, uz maksimalnu prilagodbu svakoj klijentici. Kampanja ove ekskluzivne kolekcije vjenčanica snimljena je na impresivnom Kanarskom otoku Lanzarote u „elopement“ duhu.

Ivana Tomić Bridal_lookbook Ivana Tomić Bridal_lookbook

KAMPANJA team:
Model: Nomi Bonken
Fotografija i video: @ivalweddings
Kreativna direkcija i produkcija: CROATIVE HOUSE


LOOKBOOK team:
Model: Enola Ivičak
Šminka i frizura: Andrea Prodan
Asistent: Katja Kliba
Fotografija i video: @ivalweddings