Ischariotzcky u Rockmarku. Fotografija: Benjamin Strike

Sredinom veljače skupina Ischariotzcky pripremala se za svoj samostalni koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture, a u tjednu uoči tog nastupa publici su se predstavili i u akustičnom izdanju, u sklopu programa “Akustika” u Rockmarku

Tog utorka, 19. veljače 2019., hvaljena skupina iz Brela smjestila se na pozornicu glazbene knjižare u Berislavićevoj 13, i okupljenoj publici priredila magičnu koncertnu minijaturu. Bila je to prilika čuti i vidjeti ih u rijetkom ogoljenom, komornom i nikad manjem sastavu, kako je istaknuo i frontmen skupine Joško Klarić. Uz njega, tada su nastupili i Jakov Puharić na gitari, Petra Šošić na klavijaturama i Petra Klarić kao vokal.

Tom su prigodom u akustičnom izdanju predstavili nekolicinu pjesama s debi-albuma “Recovery”, a među njima se našla i pjesma “Food”, čija izvedba je oblikovana u novi Akustika Session video. Za kreiranje videa zaslužni su Iva Pezić (video snimanje, montaža) i Antonino Šimić (audio snimanje, mix i master).

I ovim videom s Akustike nastavlja se serijal predstavljanja live snimaka izvođača koji u sklopu navedenog programa nastupaju na malenoj pozornici Rockmarka, a sve do sada objavljene snimke dostupne su na Akustika Session YouTube kanalu.