Svi ljubitelji knjiga znaju da je studeni poseban mjesec, a za to je iz godine u godinu, još od davne 1977., zaslužan Interliber.

Iako je ovogodišnje izdanje otkazano zbog globalne epidemije, nema razloga za tugu jer je u tijeku zamjenski projekt “Knjiga svima i svuda” koji će nadomjestiti sajamske aktivnosti na koje smo navikli na Zagrebačkom velesajmu. Tako do 15. studenog 2020. na službenoj online platformi možemo pratiti odličan program koji obuhvaća nekoliko aktivnosti.

Knjige na brojnim popustima

Putem posebne web stranice knjige se nude po akcijskim cijenama s popustima od 20 do 90 posto, a uključilo se preko 120 knjižara iz cijele Hrvatske. Bacite oko, naručite online i uživajte!

Pratite program uživo

Pripremljen je i poseban Premium program kroz koji birani autori predstavljaju svoje aktualne naslove na trećem programu HRT-a i Youtube kanalu Zajednice nakladnika i knjižara. Uživajte u razgovorima i aktualnostima iz svijeta knjige.

Preporuke urednika

Na stranicama pojedinih knjižara i nakladnika tako ćete naći i preporuke aktualnih književnih naslova. Izdavačka kuća Fraktura na svom je Facebook profilu organizirala kratke video forme u sklopu kojih možete saznati preporuke urednika.

 

 

Foto: Unsplash