(Caroline Daur na Balmain reviji, Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2019/Getty Images)

Caroline Daur, poznatija kao Caro, poznata je beauty i lifestyle blogerica koja je slavu stekla čestim postovima koji detaljno opisuju kako uklopiti modu u svakodnevicu.
Tijekom studiranja pokreće svoj blog ‘Carodaur’ koji redovito piše od kraja 2014. godine. U srpnju 2015. dobiva nagradu za najbolje novo modno lice od strane Bunte online publikacije. Zbog svog street style stila koji bi se mogao opisati riječima ‘nije me briga kako izgledam dok mi je ugodno’ je vrlo brzo stekla naklonost street style fotografa i rado viđena gošća svih prvih redova.

(Caroline Daur na Balmain reviji, Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2019 /Getty Images)

Njezina krhka građa i velike plave oči dovele su je i do nekih modnih kampanja. Nedavno je bila i zvijezda nove Fendi kampanje #Baguettefriendsforever gdje glumi uz bok Sarah Jessici Parker. Može se pohvaliti i velikim brojem pratitelja na Instagramu koji broji preko 1.8 milijuna followersa.
Često nosi oversize blejzere ili teddy bear kapute koje kombinira uz casual sweatshirt majice i mom fit traperice uz obavezne tenisice. Ova simpatična, opuštena i trendy cura Caroline, naša je današnja inspiracija.

Stradivarius, crna dolčevita, 99.90 kn

Giuliva Heritage Collection, lanene hlače, 570 eura, netaporter.com

Pinko, torba, 295 eura

Reserved, gležnjaće na petu, 49.99 eura

Parfois, naušnice, 60 kn