Stigla je nova India Mahdavi x H&M HOME kolekcija koja donosi jedinstvene komade za dom. Dio kolekcije već je rasprodan, a mi smo odabrali 5 dostupnih komada koje i dalje želimo!

Dizajnerica i arhitektica India Mahdavi poznata je po zaigranim paletama boja i uzorcima, a upravo takvu kolekciju proizvoda za dom predstavila je u suradnji s omiljenom homeware adresom. Nova linija donosi jarke boje i upečatljive uzorke, a sve to na kvalitetnim materijalima poput keramike i merino vune. Iako neki komadi iz nove kolekcije već nisu dostupni, još uvijek stignete uhvatiti lijepe proizvode pa preporučamo tehniku najbržeg prsta. Evo našeg odabira!

Cvjetni tanjur

Ovaj tanjur za serviranje sviđa nam se zbog zaigranog floralnog uzorka i kontrastnih boja. Iako je poprilično jednostavan i praktičan komad, istovremeno ostavlja i jak dojam, zbog čega je vrijedan dodatak svakoj suvremenoj kuhinji.

Tanjurić, 40 eur
Vesela vaza/kantica

Na prvu nas je privukla boja i dobro poznati karirani uzorak koji sada dolazi u ipak nešto drugačijoj izvedbi. Naime, boja je ručno nanesena sprejom, zbog čega je svaki komad unikatan. U pitanju je definitivno zaigrani dizajn proizvoda koji će doprinijeti stylish dimenziji svakog doma.

Vaza/kantica, 35 eur
Pastelna zdjelica

Ovakvih zdjelica nikad dosta, a ova je posebna zbog svoje nježne boje i ruba koji asocira na latice. Svakako će se svidjeti romantičarima i ljubiteljima funkcionalnih homeware komada.

Zdjelica, 13 eur
Šalica koja podsjeća na cvijet

Baš kao i zdjelica, ova šalica inspirirana je oblikom cvijeta. Osim u ružičastoj, dolazi i u nježnoj pastelnoj ljubičastoj koja je naš favorit!

Šalica, 13 eur
Upečatljiva jastučnica

Ponovno karirani uzorak, ovoga puta na mekom materijalu! Odlično nam izgleda ovaj digitalni print i ombre efekt na jastučnici koja dolazi u nekoliko boja. Biramo žutu koja nas asocira na sunce i proljeće!

Jastučnica, 13 eur

 

Foto: H&M Home