Ako ste se u posljednji tren odlučili baciti u kreativnost i poželjeli urediti sami svoje pisanice, imamo jednu dosta jednostavnu ideju koja će biti stilski zanimljiva za cool i moderan blagdanski stol

Samo ukrašavanje pisanica često može započeti kao dobra ideja, no s finalnim rezultatom koji ispadne loše i neatraktivno. Zato, kad radite stvari u zadnji čas, birajte jednostavna rješenja bez puno komplikacija.

Minimalizam uvijek slavimo, pa kada se radi i o uređenju za vrijeme blagdana. To ne znači da on mora biti dosadan ili neinspirativan, dapače, može unijet dozu zabave ako dolazi ovako u boji. Ako nas pitate, jednostavne i jednobojne pisanice omiljene su nam za dekoraciju. Uvijek će izgledati profinjeno i nikad previše kičasto.

Već nekoliko godina unazad pažnju nam privlače pastelne boje pisanica, no nije trik samo u njima. Iako smo vam za prijedlog odabrali cijelu rapsodiju boja, ima jedan još jednostavniji način da napravite dekoraciju na kojoj će vam zavidjeti i oni vični u kreativnim pothvatima.

Naime, osim što možete pobojati svoje pisanice u pastelne boje (mi preporučamo da kupite prirodne boje), možete se i odlučiti za samo jednu i zatim ju nijansirati na način da ćete pisanicu po pisanicu bojati jačim i slabijim tonovima.

Time možete dobiti primjerice plave pisanice u zagasitim i svjetlijim nijasnama koje će zadržati taj dojam minimalizma i pročišćenosti, a opet ostaviti efektan dojam!

Tako da – odaberite više pastelnih ili samo jednu pastelnu boju i poigrajte se s nijasama za ‘full’ finalni efekt!