Nove ilustracije i online platforma Dilemma Posters!

Pet  godina  nakon  osnivanja  brenda  Dilemma Posters, koji  je osim na domaćem  tržištu postao poznat i na inozemnom, došlo je vrijeme za novi  izazov.

Dilemma Posters sada su lansirali platformu koja okuplja kreativne i talentirane ilustratore, dizajnere i umjetnike  iz  Hrvatske s ciljem da približe umjetnost širem broju ljudi te ih potaknu da podržavaju i kupuju radove lokalnih umjetnika.

Projekt  je pokrenut s pet talentiranih i  mladih ilustratorica od kojih svaka njeguje svoj karakterističan stil – Majom Tomljanović, Klasjom Habjan, Tenom Leticom, Kajom Kajfež te Larom  Žigić. Plan je nastaviti uspostavljati suradnje s brojnim drugim ilustratorima, dizajnerima i umjetnicima iz Hrvatske te upotpuniti zidove umjetnošću.

Svi se proizvodi mogu pronaći i naručiti putem online trgovine unutar koje svaki od ilustratora ima svoju vlastitu stranicu sa svojim radovima, a koji su dostupni u ponudi. Sve ilustracije dolaze u dvije dimenzije – 30×40 te  50×70 cm, mogu se kupiti s okvirom ili bez njega, a cijene se kreću od 120 do 300  kuna.

Razgledajte ih u nastavku!