S približavanjem 2024. godine, IKEA u središte pozornosti stavlja nove niže cijene, nekoliko novih kolekcija i fokusira se na dnevni boravak i kupaonicu unutar pokreta Napravi mjesta za život 

Slijedeći viziju stvaranja bolje svakodnevice za što više ljudi, IKEA Hrvatska napravila je novi korak ka pristupačnijim proizvodima. Od 1. studenoga, u robnoj kući IKEA Zagreb i online naviše od 500 proizvoda dostupno je po prosječno 15 % nižoj cijeni. Nakon prvotnih sniženja cijena u rujnu, ove nove niže cijene predstavljaju dodatni trud kako bismo pomogli našim kupcima da izvuku najviše iz svojih domova.

Nove niže cijene uključuju neke od omiljenih IKEA proizvoda, kao što su MALM krevet i SÖDERHAMN serija garnitura za sjedenje, čineći ih još pristupačnijima.

Pozdrav iz prošlosti, folklor kao inspiracija i plišani astronauti

Uz niže cijene, IKEA ovih blagdana donosi još tri zanimljive kolekcije – Nytillverkad, VINTERFINT i AFTONSPARV.

Kolekcija Nytillverkad u središte pozornosti stavlja 80 godina povijesti tvrtke IKEA, vraćajući seriju pažljivo odabranih favorita iz naše arhive – poput JÄRPEN fotelje iz 1983., sada ponovno osmišljene pod nazivom SKÅLBODA u crnoj i narančastoj boji te HOFF pomoćnog stola na kotače, sada oživljenog kao JÄRLÅSA koji zadovoljava nove zahtjeve težine i može držati do 100 kg. Moderniziran kako bi udovoljio današnjim zahtjevima u materijalima i konstrukciji, ovaj najnoviji izbor kultnih IKEA proizvoda iz kolekcije Nytillverkad slavi šareni i radikalni duh kasnih 70-ih i ranih 80-ih.

Inspirirana skandinavskim folklorom i rukotvorinama, kolekcija VINTERFINT 2023. olakšava pripremu za blagdane i stvaranje trajnih uspomena. Od stolnjaka i ukrasa za drvce do vrećica za darove i papira za umatanje, ova blagdanska kolekcija ima sve što vam treba kako biste blagdansku sezonu učinili zabavnom i bezbrižnom.  

Na koncu, kolekcija AFTONSPARV sadrži mnoštvo igračaka svemirske tematike, uključujući plišane astronaute i izvanzemaljce, kartonski šator u obliku rakete, svemirski brod, lutke za prste, lampe inspirirane svemirom, posteljinu za krevet s motivima galaksije i zavjesu koja svijetli u mraku, osmišljenih kako bi potaknule igru i znatiželju kod djece u dobi od 3. do 7. godine.

Uredni domovi smanjuju stres i anksioznost

Kao stručnjak za pametna rješenja za odlaganje, IKEA je pokret „Napravi mjesta za život“ odlučila učiniti svojim glavnim fokusom u fiskalnoj godini 2024. Svi trebaju životni prostor koji se prilagođava njihovom načinu života – kada vam nedostaje prostora, vaš namještaj ga treba stvoriti. To se posebno odnosi na dnevne boravke i blagovaonice, prostore u kojima dočekujemo svoje prijatelje i obitelj. Želimo da održavaju našu najbolju stranu, a s IKEA pametnim rješenjima za odlaganje možete izložiti stvari na koje ste ponosni, ali i sakriti stvari koje ne želite da drugi vide.

Bez obzira volite li odvažne boje i uzorke ili birate ručno izrađen i topliji izgled, IKEA vam može pomoći pronaći vaš stil s pametnim rješenjima za odlaganje, mekanim tekstilima i inspirativnim kombinacijama koje će vaš dom pretvoriti u zvijezdu sezone.

Foto: PR