Čim smo vidjeli dekoracije i igračke za djecu hrvatskog brenda Made by Li, poželjeli smo saznati više. U tome nam je pomogla dizajnerica Ivana Horvat, a evo i što nam je otkrila

Nježna i zaokružena vizualna priča ono je čime na prvu osvajaju proizvodi Made by Li brenda koji je pokrenula Ivana Horvat, po struci magistra inženjerka tekstilnog i modnog dizajna sa završenim smjerom i diplomom u području kostimografije. Njeno obrazovno usmjerenje svakako se vidi na i kolekciji koja odiše posebnom i jasno izraženom estetikom.

Nakon što sam postala majka, svoje znanje, maštu i kreativnost odlučila sam usmjeriti prema onome što najviše volim. Made by Li je brend u začetku kroz kojeg stvaram dekoracije za dom, igračke za najmlađe i sve ono što potiče dječju maštu i igru.

made by li igračke

made by li igračke

Novosti ususret blagdanima

Visilice, jastuci, zvečke i različiti rekviziti od lana, baršuna i pamuka samo su dio ponude koja oduševljava one najmlađe. Riječ je o ručno rađenim proizvodima koji pokazuju koliko je strasti, ljubavi i zaigranosti uloženo u njihov nastanak. A kako zaista izgleda proces rada? Sve započinje idejom koja se stavlja na papir, a zatim pretvara u kroj. Nakon toga slijedi izbor materijala i sama izrada.

Inspirira me priroda, životinje, cvijeće, boje, pastelni tonovi, antikvarijati, glazba. Sve one divne stvari koje me u životu okružuju oblikuju se u mojoj mašti te me dovode do novih ideja i proizvoda.

made by li igračke

made by li igračke

made by li igračke

Blagdanska sezona donosi i uzbudljive novosti u Made by Li kolekciju proizvoda. S približavanjem božićnog vremena u ponudu stižu različite vrste ukrasnih vrećica-čarapica u koje se stavljaju darovi za sv. Nikolu. Jedva ih čekamo vidjeti!

Foto: Made by Li