Ne vjerujemo u modne diktate, vremena kad je slijepo slijediti trendove bilo norma odavno su prošla. No ipak, pripremili smo par natuknica, modnih prijedloga koje možete, ali naravno ne morate slijediti. Mi ipak mislimo da ćete ako usvojite bar jednu od naših „ zapovijedi“ nekako veselije, i zašto ne- više stylish ući u novu sezonu! Pa krenimo…

1.UNESITE BOJE U OUTFIT!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiffany Hsu (@handinfire)

Ako nećete unijeti boju u outfit u proljeće, kada ćete? Ima nešto u tom „dopamine dressingu“, jarke boje uistinu podižu raspoloženje vama i svima s kojima dođete u kontakt. Modno napredni mogu eksperimentirati s colour-blockingom ili bojom od glave do pete. Ali za početak inspirirajte se s Tiffany te klasični outfit podignite accessoiresom jarke nijanse!

2. MIJEŠAJTE UZORKE!

Gabriella Karefa-Johnson jedna je od nautjecajnijih stilistica i modnih urednica čiji stil vjerno pratimo i čiju modnu hrabrost svesrdno podržavamo. Od nje najbolje možete naučiti kako se igrati s uzorcima. Pogledajte samo kako ovaj mix prugica sjajno izgleda. Ohrabrite se i unesite uzorke u svoje outfite i vidjeti ćete kako ćete se odmah bolje osjećati.

3. NEKA SUNČANE NAOČALE BUDU UPEČATLJIVE!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Sunce je sve jače i jače pa svakako trebamo zaštititi oči od opasnih UV zraka. Spojite ugodno s korisnim pa izaberite statement naočale ovog proljeća. Ovaj Gucci model totalno je podignuo outfit lijepe Leonie, pa i vi uz npr. traperice i bombericu stavite neki upečatljiv par neuobičajene siluete ili boje.

4. TRAPERICE NEKA BUDU ŠTO ŠIRE!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Iako ih sama i danas volim nositi, modni sud je da su skinnice trenutno out. Zato odaberite široku, oversized siluetu trapki poput ovog Elsinog modela. Široki volumen ovih hlača odličan je za slojevito igranje siluetom, pogledajte samo kako zanimljivo izgledaju s dugim balonerom i mini torbicom!

5. T-SHIRT SA ZABAVNIM PRINTOM UVIJEK JE DOBRA IDEJA!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexa Chung (@alexachung)

Mislim da sam vjerojatno N. 1 fan stila Alexe Chung, pa je nisam mogla izostaviti niti u ovom pregledu. Jednostavno, žena zna kako kombinirati stvari na svjež način. Odaberite i vi t-shirt zabavnog ili retro printa te unesite malo zabave u proljetne outfite. Ostatak može biti klasičan poput Alexinog tvid kaputića i crne mini suknje. Top!