Što muškarci žele? O tom pitanju dalo bi se polemizirati danima, možda i tjednima. Kako znati što žele oni koji ni sami ne znaju odgovor na to pitanje, te od kojih možete očekivati samo zagonetni smješak uz aluziju na svima očit odgovor?

Jedan dio ove zagonetke upravo nam je danas riješio talijanski brend najfinijeg donjeg rublja – Intimissimi. Vjerojatno svaka žena i djevojka ima barem jedan komad iz njihovih nosivih i udobnih kolekcija u ladicama svoje garderobe, a od danas će donje rublje Intimissimi postati dostupnije i muškom dijelu publike. Naime, u Arena centru u Zagrebu upravo je otvoren Intimissimi UOMO, dućan koji će muškarcima riješiti sve dileme za odabir najudobnijeg donjeg rublja, a ženama dati pokoju ideju za odličan rođendanski, blagdanski ili jednostavno poklon iz čiste pažnje.

novootvoreni Intimissimi Uomo dućan

Pidžame, čarape i donje rublje iz domovine stila Italije doista nije teško pronaći, s obzirom da je Intimissimi UOMO praktično smještan pored dućana Intimissimi, pa tako niti žene neće morati čekati svoje partnere, ali ni obrnuto, ovaj put svi će biti zadovoljni.

novootvoreni Intimissimi Uomo dućannovootvoreni Intimissimi Uomo dućan 4 novootvoreni Intimissimi Uomo dućan

Zavirite u novootvoreni Intimissimi UOMO u našoj galeriji fotografija, a kako biste i sami iskusili kako je to nositi najudobnije donje rublje, morati ćete se zaputiti do shopping centra Arena. Idealno, jer vikend je pred vama!

novootvoreni Intimissimi Uomo dućannovootvoreni Intimissimi Uomo dućan