Ovih je dana svijetu predstavljena nova mobilna aplikacija Visit Kvarner, koja će na jednostavan, moderan i intuitivan način budućim korisnicima približiti turističke informacije o Kvarneru.

Aplikacija je zamišljena kao vodič kroz destinaciju, kojom bi se dodatno promovirao turistički brend Kvarnera. Namijenjena je za iOS i Android uređaje s podrškom za male i velike ekrane te na hrvatskome i engleskome jeziku nudi mogućnost jednostavnog pregleda i pretraživanja informacija o Kvarneru: od općih informacija o subregijama i pojedinim destinacijama do prirodnih i kulturnih atrakcija, smještaja ili tematskih sadržaja poput eno i gastro ponude objedinjene pod Kvarner Gourmet & Food i Kvarner Wines, zatim aktivnosti u prirodi objedinjene pod Kvarner Outdoor ili zdravstveno-turističku ponudu kroz Kvarner Health & Wellbeing.

Kvarner aplikacija za ne propustiti događanja

Osim toga, tu je i kalendar s aktualnim događanjima, od kojih su na glavnom zaslonu aplikacije izdvojena ona događanja koja su posebno preporučena te informacije o prognozi vremena prema trenutnoj lokaciji na kojoj se korisnik nalazi. S obzirom na okolnosti uzrokovane pandemijom, aplikacija nudi i informacije o nacionalnoj oznaci sigurnosti “Safe Stay in Croatia”.

 

foto: Visit Kvarner / Vladimir Franolić