Ekipa iz domaćeg kreativnog projekta Think Ink poznatog po svojim zabavnim čestitkama priključuje se valu pozitive koji ovih dana stiže sa svih strana. Poslat će 100 čestitki za vas i pomoći vam da iznenadite svoje najdraže od kojih ste ovih dana silom prilika odvojeni.

Ovo ludo, nestvarno doba zatvorilo nas je u domove, fizički odvojilo jedne od drugih i odgodilo puno posebnih trenutaka koje bismo inače proveli skupa. Možda ne slavimo na jednak način, ali na sreću, lijepe stvari se i dalje dogadjaju, djeca se radjaju, rodjendani nisu izbrisani iz kalendara! Dok svi strpljivo čekamo prilike da sve nadoknadimo, Think Ink će vam pomoći da svojim dragim ljudima pokažete da ste im blizu, i kada ste daleko! 

Kada ste zadnji u svom poštanskom sandučiću pronašli čestitku ili pismo? Kada ste ga uopće očekivali? Ne pamtite? A sada zamislite taj osjećaj da ga dobijete, fora, zar ne? Iznenadite svoje najdraže s malim znakom pažnje i par riječi, onako od srca.

Ostanite doma, igrajte se s nama, a čestitke neka putuju. Think Ink će u vaše ime poslati 100 čestitki i iznenaditi 100 ljudi! Vi birate čestitke, vi smišljate poruke, a oni ih ručno ispisuju i šalju na adrese vaših najdražih.

Procedura je jednostavna, ne ‘’šera’’ se ništa osim pozitivne energije, a sve detalje pronađite na Think Ink stranicama na Instagramu i Facebooku.

P.S. U galeriji pogledajte dio asortimana njihovih čestitki, i već sada bacite oko na onu koju biste poslali ako vas izvuku!