Elegantna trgovina HUMANIC u Beču u srijedu 1. ožujka postala je žarište za domaću, ali i međunarodnu modnu i lifestyle scenu. Međunarodni modni duh predstavljen je brojnim posjetiteljima na ekskluzivnoj modnoj reviji nove kolekcije proljeće i ljeto. Kate Gray postao je vidljiv ne samo kao brend, već i kao simbol različitosti svih žena.

Kolekcija za sve žene i za njihove različitosti predstavljena je na modnoj pisti pod nazivom “Iz svijeta Kate Gray”.

Poznata voditeljica Silvia Schneider vodila je Shoe Fashion Show zajedno s HUMANIC stručnjakinjama za trendove Christinom Wittmann i Kathrin Friedl, voditeljicama linije proizvoda Kate Gray.

Humanic Kate Gray nova kolekcija proljece ljeto

Svi posjetitelji bili su počašćeni posebno osmišljenim koktelima i ukusnom gala večerom. Događaj je glazbeno pratila DJ Anna Ullrich. Među modno osviještenim gostima vidjeli su se pjevačica Missy May, Elvyra Geyer, Christa Kummer, Isabella Klausnitzer, Roberta Manganelli, Ekaterina Mucha, Zoe Salome Saip, Katharina Stumpf, Michael Lameraner i mnogi drugi.

Humanic Kate Gray nova kolekcija proljece ljeto

Prekrasna večer u ekskluzivnom okruženju koje ne samo da privlači modnu i lifestyle scenu, već i inspirira svakog pojedinca.

Humanic Kate Gray nova kolekcija proljece ljeto

Brend Kate Gray utjelovljuje ekstravaganciju, individualnost i kreativnost koju sve žene nose u različitim oblicima. Kate Gray salonke, natikače, sandale, tenisice i torbe su dizajnerski dotjerane i sjaje raznim detaljima poput svjetlucavih kopči i razigranih ukrasa.

Boje se kreću od svijetlih modnih boja do prigušenih nijansi. Nova i ekstravagantna, ali uvijek nosiva – to je kolekcija Kate Gray – za stylish fashionistice koje vole privlačiti pozornost. Sve prolazi. A zabava sa životom i životnim stilom je uvijek i svugdje.

Humanic Kate Gray nova kolekcija proljece ljeto

Najnoviji modeli koje smo imali priliku vidjeti na reviji, dostupni su u svim hrvatskim HUMANIC poslovnicama.

Humanic Kate Gray nova kolekcija proljece ljeto