Kad su moda, kozmetika i uređenje doma u pitanju, ništa ne može nadmašiti pročišćenu estetiku koja zrači pritajenim luksuzom i bez puno riječi otkriva da je vaš stil profinjen. Novi, elegantni pametni mobitel HUAWEI Pura 70 Pro rođen je iz ideje o luksuzu te predstavlja fuziju najmodernije tehnologije, originalnosti i izgleda koji osvaja. Sad je samo pitanje – odabrati bijeli ili crni model?

Znate li onaj neodoljivi osjećaj kad rukom prijeđete preko savršeno mekane nove torbice kojoj ste se dugo nadali, ili kada dobijete nagli nalet samopouzdanja nakon što nanesete parfem zbog kojeg baš uvijek dobivate komplimente? Upravo takvu senzaciju izaziva novi uređaj HUAWEI Pura 70 Pro, osmišljen kao najpametniji modni dodatak na svijetu.

U 2024. godini slavna tvrtka HUAWEI mijenja igru te uvodi HUAWEI Pura seriju koja pogađa baš sva osjetila na najvišoj razini te poput elegantnog suputnika olakšava svaki dan 0-24, bilo da je riječ o organizaciji, pripremanju prezentacije s pametnog telefona ili snimanja fotografija i snimaka kojima nije potrebno previše uređivanja.

HUAWEI Pura 70 Pro novi je must-have pametni telefon ljubitelja mode i tehnologije

Futuristička silueta pametnog telefona Huawei Pura 70 Pro samo je jedna od posebnosti uređaja koji ćete s ponosom vaditi iz torbice dobro znajući da je njegova vanjština jednako privlačna poput onoga što se nalazi unutra.

Od Ultra Lightning pop-out kamere i iznimno čvrstog zaštitnog stakla Crystal Armour Kunlun Glass pa sve do postavke HUAWEI XD Motion Engine, serija HUAWEI Pura 70 prepuna je vodećih inovacija iz tehnološke industrije, zbog kojih svoj novi pametni telefon nećete moći ispustiti iz ruku.

Zahvaljujući impresivnim inovacijama koje se savršeno kombiniraju s estetikom i pažnjom na najsitnije detalje, HUAWEI Pura 70 Pro bez konkurencije postaje najelegantniji telefon na tržištu, idealan za modne znalce koji crnu i bijelu boju smatraju ultimativnim simbolima stila.

One koji vole dodati bljesak boje svakom danu i svakoj kombinaciji svidjet će se HUAWEI Pura 70 Ultra, koji stiže u osvježavajućoj zelenoj nijansi.

Novi HUAWEI pametni telefon nećete htjeti ispustiti iz ruku (ali ništa mu se neće dogoditi ako to učinite)

Zaslon pametnog telefona HUAWEI Pura 70 Pro nije ono na što ste navikli. Nova revolucionarna izvedba HUAWEI X – TrueTM Display zaslona 460 ppi piksela gustoće i maksimalno 2500 svjetline omogućuje vam da uživate u baš svakom detalju na zaslonu čija se svjetlost prilagođava vama.

Bez ogrebotina i straha ako vam pametni telefon ispadne iz ruku

Zahvaljujući Crystal Armor Kunlun Glass zaslonu, ovaj pametni telefon neće se oštetiti kad se nađe blizu predmeta s oštrim rubovima poput ključeva, kovanica i privjesaka jer je Kunlun staklo razvijeno da bude otporno na ogrebotine.

Pad s police, kreveta ili iz torbice također neće biti problem, upravo zbog stakla koje ovom elegantnom pametnom telefonu daje moć.

Zašto svi govore o pametnom telefonu HUAWEI Pura 70 Pro

Kad vam otkrijemo njegove adute, sve će vam biti jasno. Uz vrhunske kamere, postavke snimanja, neodoljivo moderan izgled i zaslon koji ulijeva osjećaj sigurnosti, HUAWEI Pura 70 Pro dokaz je da ustinu možemo imati sve.

Ultra Speed Snapshot značajka snimanja

Otkako je linija HUAWEI Pura 70 po prvi put predstavljena, fanovi svijeta fotografije ne mogu prestati eksperimentirati sa značajkom snimanja Ultra Speed Snapshot.

Primjerice, jedan korisnik snimio je globus kako se okreće i “uhvatio” točne detalje karte na svojoj kameri, dok su mnogi odlučili na sasvim nova način snimiti igru sa psom u ovoj postavci koja snima baš svaki detalj, poput dlake ljubimca u pokretu. Zamislite samo kako bi značajka Ultra Speed Snapshot mogla biti korisna pri snimanju beauty editorijala ili tutorijala s kuhanjem.

Ultra Lighting Pop-out kamera – revolucionarna kamera na uvlačenje i izvlačenje

Huawei predstavlja kameru na uvlačenje koja se temelji na inovativnom i revolucionarnom Ultra Lighting Pop-Out sistemu serije HUAWEI Pura 70 Ultra. Kroz napredni rotacijski prijenosni sustav, kamera se automatski izvlači tijekom snimanja i tako stvara više prostora unutar unutarnje strukture kamere.

Koristeći glavnu kameru pametnog telefona HUAWEI Pura 70 Ultra možete snimiti trkaći automobil na stazi ili neko drugo vozilo u nevjerojatnoj brzini. Čak i dok vozilo bučno prolazi ispred vas, moći ćete vidjeti i čuti kameru na uvlačenje kako se kreće i snima vaš subjekt. Zvuk izvlačenja i uvlačenja kamere mislima vraća u djetinjstvo kada su se koristili fotoaparati…

Ultra Lighting Macro Telephoto kamera

I HUAWEI Pura 70 Pro i HUAWEI Pura 70 Ultra pametni telefoni opremljeni su Ultra Lighting Macro telefoto kamerom, koja podržava fleksibilni fokus klizne osovine na velike udaljenosti, što rezultira kristalno čistim slikama, bez obzira je li riječ o udaljenoj zgradi ili ružu za usne koji držite u ruci. Uz Ultra Lighting Super Macro značajku fotoaparata, korisnici mogu snimati slike već na 5 cm blizine s nevjerojatno oštrim fokusom i sa super zumom od 35x makro značajka što vam omogućuje šokantno jasan uvid u mikroskopske detalje. Telefoto zum također podrazumijeva veliki otvor blende F2.1 i povećava količinu svjetla pa fotografije ostaju jasne čak i na daljinu.

Ova značajka idealna je za putovanja jer uz pomoć nje možete snimiti nevjerojatne prizore prirode, valove u plićaku, detalje u nacionalnim parkovima, koncerte, životinje koje su vas oduševile, čak i zumirati hranu uličnog prodavača bez puno približavanja. Vaš foto putopis na društvenim mrežama izgledat će bolje no ikad!

Moćna prednja kamera za ultraširokokutni selfie

Serija HUAWEI Pura 70 opremljena je s 13 MP ultraširokom prednjom kamera koja dodaje više dubine i detalja za vaš selfie. Možete postaviti pametni telefon na 30 do 40 cm od vašeg lica, stisnuti beauty off, snimati na opciji 1x zoomu i gledati kako kamera savršeno prikazuje vaše lice dok pritom snima i golem dio pozadine iza vas. Pametni telefoni HUAWEI Pura 70 Pro i HUAWEI Pura 70 Ultra uistinu mijenjaju pravila igre!

Naravno, ovo je samo dio nevjerojatnih iznenađenja koje donosi ovaj chic pametni telefon opremljen zanimljivim interaktivnim sadržajem poput igrica, naljepnica, emojija i tema, a kojem se predviđa sjajna budućnost.

 

Foto: Zvonimir Ferina