Prijateljice, majke, tete, poduzetnice, sportašice, poslovne žene… Teško je pronaći zajedničke nazivnike među nama s obzirom na to da postoji šarolika paleta onoga što jesmo i što možemo biti. Međutim, za jedan smo gotovo sigurni da ga kao žene dijelimo: često same sebe stavljamo na drugo mjesto. Ili bolje rečeno, dvadeset i drugo 

Sigurni smo da i vi imate jednu takvu ženu u svojoj blizini. One kojima je najteže uložiti u same sebe, dok će drugima uvijek biti na usluzi. Prije nego što izustite odgovor na pitanje: “Kako si?”, trenutnim skeniranjem će znati što vam je i ponuditi pomoć. Za takve žene, vaše majke, prijateljice, sestrične i sestre, imamo savršenu ideju za poklon – Huawei GT3. Sat s kojim će napokon i njihovo tijelo i um dobiti ono što mu je potrebno, a na što same zaboravljaju – svakodnevnu brigu i praćenje znakova koje nam tijelo signalizira.

Huawei Watch GT 3

Osim što na intuitivan i praktičan način pomaže brinuti se o zdravlju te potiče na kvalitetne životne promjene, stvoren je za današnji užurbani život.

Slobodno možete biti oštri kad vam pokušaju ponuditi izlike za to da se napokon pobrinu za sebe – baterija sata traje čak do 7 dana, podržava i bežično punjenje, tako da se može koristiti i telefon za obrnuto bežično punjenje kada se zaboravi punjač!

Huawei Watch GT 3

Ujedno nije važno je li žena “šminkerica”, sportašica, urbanijeg stila, poslovna žena ili domaćica. Huawei Watch GT 3 može se uklopiti u svačiji stil jer se mogu mijenjati remeni i razne teme koje će transformirati izgled sata.

Uz više od 10 000 tema za satove dostupnih za preuzimanje, uključujući one s odvažnijim stilom, minimalističkim dizajnom ili decentnije s vrlo funkcionalnim izgledom, Huawei Watch GT 3 svaka od žena koju imate na umu može sat u potpunosti prilagoditi sebi.

Huawei Watch GT 3

Uz vrlo jednostavno mijenjanje narukvice sata, ovaj decentni sat od 42 mm je moguće pretvoriti iz vrlo elegantnog dodatka u sportski. 

Zlatni dodaci naglašavaju bezvremensku eleganciju, bilo da se radi o klasičnoj crnoj haljini, bijelom blejzeru ili crvenom džemperu. Imajući to na umu, milanski remen je dizajniran isključivo za verziju Huawei Watch GT 3 od 42 mm. Jedinstveni proces pletenja i poliranja mreže od nehrđajućeg čelika čini da remen izgleda kao da je došao iz umjetničke radionice.

Huawei Watch GT 3

Njegov sofisticirani dizajn učinit će stil elegantnijim, bilo da se nosi dnevna ili večernja odjeća. Štoviše, ako kupite Huawei Watch GT 3 do kraja godine, na poklon ćete dobiti dodatna dva remena! 

Zdravlje na prvome mjestu

Na stranu čak i vizualni dio, prva stvar koju želimo onima koje volimo je svakako zdravlje, a za to je Huawei Watch GT 3 odličan pomoćnik. Precizno će pratiti otkucaje srca zahvaljujući nadograđenom AI algoritmu koji učinkovitije filtrira bučne signale te ujedno poboljšava točnost zdravstvenih podataka, kao što je kisik u krvi.

Huawei Watch GT 3

Uz to, za dobro zdravlje neophodan je dobar san, a ovaj sat može pratiti faze sna kako bi pomogao u formiranju rutine spavanja, pratio otkucaje srca, regulirao disanje i ublažio napetost kada je osoba pod stresom. Također bilježi menstrualni ciklus, a nudi i vježbe disanja kako bi se smirio um.

Sat također može podsjećati na šetnju, razgibavanje, čašu vode, zdravu užinu ili da konačno vaša majka ili sestra nazove liječnika i naruči se na onaj sistematski koji kontinuirano odgađa. Bezbroj je načina na koje Huawei Watch GT 3 može pomoći da osoba bolje brine o svome zdravlju.

Stvoreno i za aktivnije

Osim navedenog, Huawei Watch GT 3 podržava više od 100 sportskih načina, kao što su trčanje, biciklizam, planinarenje, plivanje, preskakanje užeta i skijanje. Bilo da vaša najbolja prijateljica pliva u bazenu ili se znoji na terenu, može maksimalno uživati ​​u vježbanju. Sat može koristiti i za puštanje glazbe kako bi vježbanje bilo još zabavnije.

Huawei Watch GT 3

Prilikom vježbanja može ga povezati i s različitom sportskom opremom i aplikacijama – otkucaji srca i drugi podaci sa sata mogu se sinkronizirati s opremom kao što su trake za trčanje, eliptik, sprava za veslanje itd., a podaci se mogu sinkronizirati s glavnim sportskim aplikacijama trećih strana putem aplikacije Huawei Health kako b se lakše procijenilo i prilagodilo vježbanje.

Ukratko, možemo čak reći da Huawei Watch GT 3 pazi na vaše najmilije kad vi niste pokraj njih! A kad smo kod toga, kad ste se vi zadnji put stavili na prvo mjesto?

Huawei Watch GT 3

 

Foto: PR