Predstavljamo hrvatski brend dječje odjeće koji osim kvalitete i estetike pri izradi svojih komada u obzir uzima i dječju potrebu za udobnošću i slobodom. Upoznajte varaždinski Koo-Koo i dizajnericu Jasminu!

Baš kao i mnogi drugi poduzetnici, i Jasmina je u svoj poslovni pothvat krenula iz vlastite potrebe. Otkada je postala majka, bilo joj je teško je pronaći dječju odjeću po prihvatljivoj cijeni, a da pritom ispunjava neke kriterije poput udobnosti, netoksičnosti materijala i estetike. S obzirom da je diplomirana dizajnerica odjeće s dugogodišnjem iskustvom rada u modnoj industriji, odlučila je iskoristiti svoja znanje i vještine, ali i ona koja se godinama njeguju u njenoj obitelji pa je uz pomoć svoje majke izradila dječju kolekciju.

kookoo tunika

kookoo hlačice

Održiva moda s ciljem

U izrađivanju ove odjeće koja je nježna prema koži, ali i prema prirodi, koriste se prirodni materijali ili certificirane organske tkanine (Oeko-Tex® Standard 100, OCS 100 – Organic Content Standard). Kod kreiranja odjevnih komada posebnu pozornost pridaje se krojevima koji su prilagođeni dječjem razvoju i omogućavaju djeci ono najvažnije – slobodu u igri.

kookoo hlače

kookoo šosek

Koo-Koo komadi nastaju iz maštanja i zaigranosti, pa tako ponuda brenda uključuje sve od najmekših bodija za malene napravljenih od laganog, pamučnog muslina koji je idealan izbor za bebe kojima je potrebna prozračnost, pa do čvrstih pamučnih i otpornih kombinacija za već velike klince koji obožavaju akciju i duge bezbrižne aktivnosti na otvorenom. U odjeću su često uklopljene guma i vezice u struku kako bi omogućili lakšu prilagodljivost dječjoj fizionomiji i pružili prostor za udobnu igru.

kookoo bodi

Hlačice, majice, haljine, hoodice i takozvane gege samo su dio odlične ponude ovog perspektivnog brenda za najmanje. Nama se posebno sviđa kolekcija od pamučnog muslina u neutralnim bojama koja izgleda praktično, trendi i udobno. Veliki lajk i podrška za ovu, kako kaže i sama dizajnerica, odjeću za male sanjare i njihove velike snove.

Foto: Koo-Koo