Čini se da nas trend sportskih komada neće napustiti ni u novoj sezoni. Evo jednog koji će vladati nadolazećeg proljeća.

Sportswear, homewear – sve su ovo termini kojih smo se naslušali u 2020. godini. E, pa ako ste mislili da će proljeće nametnuti neke nove, više elegantnije trendove, mogli bi biti u krivu. Ako je sudeći po high street novitetima, kao i Instagram brendovima koji danas nameću što je ‘in’, trenirke i sva udobra odjeća samo će dobiti svoje proljetne verzije.

Frankie Shop, trenutno valjda najpoželjniji brend na Instagramu tako je objavio svoj ultimativni novi komad (za koji smo sigurni da uskoro više neće biti dostupan online), a radi se o hoodie majici, točnije oversized modelu s kapuljačom u verziji bez rukava. To mu omogućuje brojna slojevita stiliziranja, od onih u kombinaciji s kratkim rukavima do onih u kojima može imati i ulogu jakne ili uistinu sportskog modela u kojem možete primjerice na jogging.

Možete požuriti i kupiti originalni trendi komad online, po cijeni od 1.300 kn ili se strpiti još koji tjedan jer smo sigurni da će sličan ovakav biti jako brzo dostupan i kod drugih, nešto cjenovno pristupačnijih modnih imena.

Foto: frankieshop.com