S dolaskom sve vrućih dana, naša odjeća postaje fluidnija i opuštenija, no ako ste trudni tijekom toplijeg perioda godine, onda znate koliko je izazovno pronaći odgovarajuće odjevne predmete. Idealnim odabirom pokazale su se haljine, no i hlače mogu jednako dobro funkcionirati odaberete li prave modele.

Iako se najbolji komadi mogu pronaći u specijaliziranim trgovinama za trudnice ili pak trudničkim rubrikama popularnih modnih adresa, iznenadit ćete se koliko se sjajnih “ulova” nalazi i u standardnim kolekcijama. Većina brendova ove sezone predstavila je lepršave modele hlače koji dolaze u vedrim bojama te su upotpunjeni razigranim uzorcima. Međutim, ono najvažnije – radi se o rastezljivim hlačama koje u struku imaju gumu. Samim time, u potpunosti ih možete prilagoditi svom trenutačnom stanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho)

Osim lepršavih modela, jako nam se sviđaju i kratke varijante. Iste dolaze načinjene od ugodnog materijala kao što je primjerice lan, a navedene modele možete kombinirati s udobnim košuljama u istoj boji i na taj način kreirati jako chic izgled. Što se tiče traperica, morat ćete ih nabaviti na trudničkom odjelu, no modeli koje smo pronašli jako su nam se svidjeli jer su modernog i trendi dizajna te izuzetno udobni.

U nastavku potražite stylish modele hlača za trudnice koje su nam zapele za oko!

Reserved (19,99 eura)
Zara (39,95 eura)
Sinsay (14,99 eura)
Zara (29,95 eura)
Zara (27,95 eura)
Sinsay (19,99 eura)
H&M (30 eura)
Mango (39,99 eura)
Zara (29,95 eura)
Sinsay (19,99 eura)
Reserved (17,99 eura)

Foto: Instagram / @fakander, Mango, Zara, H&M, Sinsay, Reserved