Modna kampanja intrigantnog naziva -„For Her.“

Nevjerojatno atmosferična modna kampanja priziva neko drugo vrijeme gdje vladaju idealizirane ikone inspirirane mentalnim i emotivnim etiketama.

Ne uplićući se u komplicirane forme, slojeve, uzorke ili boje, Đurđica Vorkapić je stvorila vrlo snažne i bezvremene komade visoke mode, vjerno njegujući prepoznatljiv kod brenda.

Svaki komad  je pomno osmišljeni dio zaokružene priče, a naglasak je i ovog  puta na veličanstvenim haljinama, kombinezonima i funkcionalnim ogrtač haljinama.

Luksuzni materijali i svijetle nijanse možda i nisu najbolji izbor za svakodnevne aktivnosti. No svakako odražava sve ono što Hippy Garden predstavlja – luksuz i raskoši koje bismo svi u životu barem jednom voljeli iskusiti.

Fotografije potpisuje uspješni modni fotograf Šime Eškinja, za make-up je zaslužna jedna od najpoznatijih domaćih make up artistica Sanja Agić, a frizure  zagrebački frizerski salon “Evelin”.

U kampanji su sudjelovali modeli Manuela M.Vasiljeva M. I Korina B.

Cijela kolekcija dostupna je na poznatoj modnoj adresi, Hippy Garden Masarykova 5. u Zagrebu, te na webshopu  HIPPYGARDEN.COM