Biografski hit “Heartstopper” osvojio je srca gledatelja kad je druga sezona stigla na Netflix u kolovozu prošle godine, otkrivajući nove zaplete i emocije koje su fanovi obožavali. Serija je brzo postala sinonim za izvanrednu tinejdžersku LGBTQ+ romansu, a finale druge sezone ostavilo nas je u napetom iščekivanju s velikim preokretom koji nagovještava uzbudljive događaje u trećoj sezoni.

Ipak, do izlaska treće sezone morat ćemo se još malo strpjeti jer je Netflix najavio da će ona ugledati svjetlo dana tek krajem godine. No, iako ćemo za bingeanje treće sezone morati malo pričekati, polako cure informacije što bi nam sve nova sezona mogla donijeti. Evo što smo do sada saznali.

Što nas očekuje u trećoj sezoni?

Iako službena lista glumačke postave još nije objavljena, očekuje se da će se većina omiljenih likova vratiti na male ekrane. Međutim, ima i nekoliko odlazaka koji će razočarati obožavatelje. Olivia Colman neće se vratiti kao Nickova majka Sarah zbog preklapanja rasporeda, dok Sebastian Croft, koji je glumio Bena, napušta Truham zauvijek. Ipak, nova sezona uvodi nekoliko uzbudljivih novih lica poput Jonathana Baileyja, Hayley Atwell i Eddieja Marsana.

Osim toga, finale druge sezone postavilo je temelje za daljnji razvoj odnosa među glavnim likovima. Dok se neki parovi suočavaju s novim izazovima, poput Taoa i Elle koji razmišljaju o dugoj udaljenosti, drugi razvijaju nove romantične veze, poput Imogene i Sahar. Srednjoškolci se suočavaju s osobnim otkrićima, poput Isaaca koji istražuje svoju aseksualnost, dok se Charlie i Nick približavaju dubljem razumijevanju svojih osjećaja jedan prema drugome.

Kad izlazi treća sezona?

Još u svibnju 2022. godine, Netflix je najavio da je serija “Heartstopper” obnovljena za još dvije sezone, objavivši vijest samo mjesec dana nakon što je prva sezona stigla na platformu. Nakon dvije uspješne sezone, treći nastavak serije izlazi 3. listopada ove godine.

Vijest o datumu izlaska treće sezone je stigla putem slatkog videa, koji prikazuje Charlieja kako se priprema reći Nicku te tri riječi i osam slova koje bi moglo sve promijeniti. Snimak također uključuje lijepo iznenađenje za ljubitelje glazbe jer je podloga videa pjesma Billie Eilish “Birds of a Feather”, koja se pojavljuje na njezinom nadolazećem albumu “Hit Me Hard and Soft” koji izlazi 17. svibnja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Netflix UK & Ireland (@netflixuk)

Koja je naslovna epizoda treće sezone serije “Heartstopper”?

Naslov premijerne epizode treće sezone serije “Heartstopper” je “Ljubav”. Očekuje se da će se epizoda baviti trenutkom kad Nick i Charlie stoje na rubu izgovaranja: “Volim te”.

“Osobe koje su čitale stripove znat će što će se dogoditi, ali ne želim to pokvariti ljudima koji nisu čitali stripove”, rekla je Alice Oseman za “Tudum” u kolovozu 2023.

“Mislim da završetak druge sezone samo postavlja tu konverzaciju za sljedeću sezonu. Znamo da Charlie voli Nicka, i mislim da znamo da i Nick voli Charlieja. Samo je pitanje kad i kako će to reći jedno drugome.”

Je li završeno snimanje treće sezone?

Produkcija treće sezone serije završena je u prosincu 2023., a to je potvrdila i Alice, koja je netom prije završetka snimanja sezone napisala na Instagram profilu: “Zahvalna sam glumačkoj ekipi i osoblju na njihovom teškom radu, predanosti, vještini i izdržljivosti tijekom proteklih 11 tjedana te što su još jednom donijeli sezonu serije “Heartstopper” u život. Treća sezona vodi “Heartstopper” na neistraženi teritorij i predstavila je niz novih izazova za našu glumačku ekipu i osoblje, ali svatko je obavio nevjerojatan posao i jedva čekam podijeliti ono na čemu smo svi radili”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alice Oseman (@aliceoseman)