Hauser je za svoje fanove diljem svijeta pripremio jedinstveni događaj “ALONE, TOGETHER – FROM ARENA PULA” . A kako to izgleda i zvuči kada Hauser svira sam u praznoj Areni, vidjet ćemo večeras u 19 sati zahvaljujući streamingu na Hauserovom YouTube kanalu

Premda će Arena biti prazna, na ovom nastupu očekujemo publike više nego ikad, i to one virtualne jer će streaming nastupa biti dostupan diljem svijeta na HAUSEROVOM YouTube kanalu – večeras, 27. 4. u 19 sati! 

Tim će se posebno osmišljenim nastupom i naš slavni violončelist pridružiti glazbenicima koji podržavaju i posvećuju svoju glazbu svim djelatnicima koji rade na prvoj liniji obrane protiv korona virusa. Uz to, HAUSER  na ovaj način također podržava  COVID-19 Solidarity Response Fund

Već sad možete namjestiti alarm na linku za streaming iz Arene, prostora koji za Hausera ima posebno značenje i u kojoj je svirao nekoliko puta pred tisućama obožavatelja:

“U ova teška vremena, ljudski je duh pokazao svu svoju snagu. Našli smo ga u ljudima koji nas svakodnevno okružuju, a čiji izvanredan posao spašava živote, u radnicima koji su  na prvoj liniji i svima nama koji smo samo ostali kod kuće. Premda smo prisiljeni biti razdvojeni, ostali smo zajedno.  Ostnimo zajedno dok držimo razmak i nađimo nadu u našoj humanosti.”, poručuje Hauser, koji će kroz ovaj jedinstveni događaj još jednom svijetu pokazati i ljepotu naše pulske Arene.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, ovaj koncert Hauserovi fanovi diljem svijeta željno iščekuju. To ni je čudi jer je zbog pandemije korona virusa morao odgoditi početak svjetske turneje u sklopu koje promovira album “Classic”. Album je objavljen u veljači, a do sada bilježi više od 10 milijuna pregleda na streaming servisima.