Nedavno smo imali priliku vidjeti sasvim posebnu Gucci modnu reviju na kojoj su pistom neočekivano prošetale i velike zvijezde. Jedan od motiva u posljednjoj kolekciji svakako je bilo i raskošno perje na rukavima, koje se sada u malo ublaženijoj varijanti može pronaći i u brojnim high-street trgovinama

Osim eksplozije boja i materijala, posljednja Love Parade revija koju je predstavio Alessandro Michele donijela je nekoliko lookova koji su u prvi plan stavili voluminozne rukave ukrašene perjem ili volanima. Ovaj motiv spremno su prihvatile i najveće svjetske zvijezde koje su se na brojnim eventima u posljednje vrijeme pojavile u pernatim izdanjima s Gucci potpisom.

Perje se našlo na mnogim zvjezdanim outfitima

U stalne i javne obožavatelje svega onoga što radi Alessandro Michele ubrajaju se Jared Leto i Dakota Johnson, a sada smo u njegovim neponovljivim komadima imali priliku vidjeti i brojne druge kao što su Jodie Turner-Smith, Serena Williams ili Lil Nas X.

dakota johnson gucci

lil nas x gucci

gucci

I mi želimo perje na rukavima

Rukave ukrašene perjem objeručke su prihvatile slavne osobe, ali i najpoznatiji high-street dućani te influenceri. Ponuda na popularnim adresama tako sada uključuje zanimljive komade s pernatim detaljima koji raskošnu Gucci verziju približavaju ponešto manje ekstravagantnom korisniku. U nastavku donosimo izbor iz trenutne ponude trgovina koji će pružiti ideju kako na jednostavan način ove sezone u svoj ormar možete uključiti pernate komade.

reserved sako s perjem
Reserved, 599,90 kn
patrizia pepe košulja s perjem
Patrizia Pepe, 850 kn
uterque perje
Uterque, 950 kn
bershka perje
Bershka, 279,90 kn
patrizia pepe perje
Patrizia Pepe, 850 kn
uterque perje
Uterque, 1190 kn
bershka perje
Bershka, 229,90 kn

Foto: Frazer Harrison/Gareth Cattermole/Presley Ann/Charley Gallay/Getty Images/Reeserved/Patrizia Pepe/Uterque/Bershka