Nakon što su nedavno predstavili novo zaštitno lice i kampanju “Posebna na prvi pogled”, odlučili smo s ovim domaćim brendom realizirati jedan mali giveaway 

Kao što svaka od nas zna, jednostavnu modnu kombinaciju uvijek se može podići nekom zanimljivom torbom. No ono na što treba paziti jest da se ta torba osim dizajnom izdvaja i kvalitetom, a tu se posebno izdvaja ovaj domaći brend kožnih torbi i kožne galanterije.

Bezvremenski Galko trademark

Modni brend Galko poznat je po kvaliteti svojih proizvoda od kože. Nit koja povezuje sve Galko kolekcije klasični su modeli torbi u nepogrešivom Galko stilu, ujedno i najtraženiji modeli koji su dostupni i po nekoliko sezona. Nije bilo lako odabrati onu koju bismo poklonili najsretnijoj od vas, u što se možete i sami uvjeriti bacanjem oka na njihov web shop, ali na kraju smo se odlučili za ovu modernu, dvobojnu elegantnu torbu s preglednom unutrašnjošću u vrijednosti 1.000 kn, bez koje više ne možete zamisliti svakodnevicu. 

galko torba dvobojna

Kako biste osvojili ovu Galko torbu, posjetite naš Instagram profil gdje ćete pronaći sve informacije o pravilima. Kliknite ovdje.