Postoje dvije vrste ljudi – oni koji ne mogu živjeti bez svojih naočala i oni koji naočale koriste poput modnog dodatka.

Kojoj god skupini pripadali, jasno je da naočale, bilo dioptrijske, bilo sunčane, moraju biti kvalitetne izrade i imati pomno izrađene leće te da njihovi okviri moraju savršeno uokviriti lice i dati mu dozu profinjenosti.

Prvi topliji dan zazivaju želju za novim naočalama

Veselo i vedro proljeće, kad se sve budi, a tako i naša želja za novitetima, idealno je vrijeme za „lov na nove naočale“ uz koje ćemo u kratkom roku napraviti mali modni makeover i „izoštriti“ svoju viziju za nadolazeće mjesece. U potrazi za idealnom kombinacijom dioptrijskih i sunčanih naočala koje će ispuniti sve naše želje i zahtjeve te zaštititi od štetnih zraka sunca i laptopa, uputili smo se na go-to lokaciju, u poslovnicu Optike Ghetaldus.

Doživljaj butika u optici opremljenoj najnovijom tehnologijom

Atraktivno uređena trgovina Optike Ghetaldus na lokaciji City Center East daleko je od uštogljenih optika koje djeluju poput doktorskih ordinacija. Uz cool uređenje u industrijskom stilu, glamurozne žute naslonjače i na stotine najmodernijih okvira vodećih svjetskih brendova, Optika Ghetaldus na istočnom dijelu Zagreba odašilje vibru atraktivnog butika u kojem ćemo pronaći savršen fit za sebe i spaziti sve vruće trendove.

Uz akciju 1+1 tu je i besplatna kontrola vida!

Optika Ghetaldus trenutno ima odličnu akciju 1+1, uz koju dolazi i besplatna kontrola vida. I to kakva kontrola vida! Sa zanimanjem smo ušli u futurističku ordinaciju koja je opremljena najnovijom tehnologijom kad je kontrola vida u pitanju te uz ugodan pregled optometrista doznali koju dioptriju imamo, a samim time i kakva su nam stakla potrebna i na što pripaziti. Dobro je znati da je u poslovnicama optike Ghetaldus kontrola vida besplatna tijekom cijele godine, neovisno o akciji.

Zatim slijedi najzabavniji dio, a to je – shopping! Trendovi za 2023. zaista su šaroliki pa smo pitali stručnjake iz Ghetaldusa kako nadolazećih mjeseci biti u trendu?

Koji su trendovi sunčanih naočala za sezonu proljeće/ljeto 2023.?

Zajedno s trendovima dvijetisućitih, u modu su se vratile dioptrijske i sunčane naočale velikih okvira, koje licu daju glamurozan izgled, a dosad najpopularnije naočale mačkastih okvira zamijenili su okrugli i četvrtasti okviri. Sunčane naočale s crnim okvirima itekako su poželjne, a ako želite izgledati kao da ste upravo sišli s modne piste, poigrajte se s neočekivanim bojama i otkačenim okvirima. Nećete pogriješiti ni s uskim sunčanim naočalama koje su stylish već nekoliko sezona. Kad su dioptrijske naočale u pitanju, zabilježen je i veliki povratak modela koji su bili popularni u sedamdesetim godinama, a koje obožavaju Jennifer Aniston i druge holivudske zvijezde.

Kakve sunčane naočale najviše vole Hrvati i Hrvatice?

Stručnjaci iz Optike Ghetaldus prišapnuli su nam da Hrvati itekako vole trendove, no najčešće se odlučuju za vječnu klasiku, odnosno modele koji će im potrajati. Avijatorice za žene i muškarce u poslovnicama Optike Ghetaldus uvijek fantastično prolaze, baš kao i bezvremenske siluete koje ne izlaze iz mode.

Od trendi modela, najpopularniji su veliki okviri koji su hit 2023. godine, ali i sitne, kulerske sunčane naočale koje su u modu vratile it-djevojke kao što su Dua Lipa, Bella Hadid i Kendall Jenner. Koje god okvire odabrali, najvažnije je da pristaju crtama vašeg lica te da odražavaju vašu osobnost, savjetuju stručnjaci najpopularnije hrvatske optike.

S kojim smo se mi okvirima vratili u redakciju?

Možemo otkriti da su “pale” jedne dioptrijske naočale s pink okvirima, jedne stylish diotrijske naočale s tamnozelenim akcentima i par sunčanih naočala s uskim okvirima u obliku pravokutnika, od kojih se u posljednje vrijeme ne odvajaju svjetske modne influencerice.

Više o akciji 1+1 Optike Ghetaldus

Uz akciju 1+1 ostvarujete posebnu pogodnost pri kupnji novih dioptrijskih naočala: uz kupnju jednog para dioptrijskih naočala, u vrijednosti iznad 129 €, druge dioptrijske naočale iz odabrane kolekcije dobivate gratis! Pri odabiru gratis naočala možete izabrati i dioptrijske sunčane naočale i u isto vrijeme zaštititi oči i biti u trendu kad krenu prvi topliji dani.

Vrhunski stručnjaci obavit će vam besplatnu kontrolu vida i izraditi karton, a zatim ćete uz ugodan razgovor i puno stručnih savjeta odabrati stakla i okvire od kojih se nećete odvajati mjesecima pa čak i godinama.

Na potpuno besplatnu kontrolu vida, koja prethodi izboru vaših novih naočala, naručite se putem besplatnog broja 0800 222 025 ili putem online obrasca.

Ghetaldus Loyalty PROGRAM

Nikako nemojte propustiti prijaviti se na Ghetaldus loyalty program, namijenjen svima koji vole kupovati i za to biti nagrađeni. Ghetaldus loyalty ima 3 različite razine, korisnicima omogućavaju trajne popuste, rani pristup novom asortimanu dioptrijskih okvira i sunčanih naočala te dodatna iznenađenja i popuste.

Kao poklon dobrodošlice, Ghetaldus vas daruje popustom od 10 % koji možete iskoristiti već pri prvoj kupovini, dok u isto vrijeme aktivno sakupljate bodove i približavate se sljedećem nivou s još više pogodnosti i iznenađenja.

Kako postati član programa vjernosti? Putem Ghetaldus mobilne aplikacije dostupne na Google Play ili App Store ili na internetskoj stranici Ghetaldusa, lako je izraditi korisnički profil.

Tekst i fotografije: Promo