Zapadni dio Zagreba odnedavno je postao bogatiji za gaming kompleks Hall of Game, a zajednica je ovime dobila novo mjesto na kojem će moći pratiti esport turnire, gaming događaje, ali i organizirati treninge.

Na prostoru od gotovo 900 četvornih metara koji se nalazi u sklopu nedavno otvorenog trgovačkog Z centra prostire se ovaj najveći gaming centar u Hrvatskoj. Za vrhunsko iskustvo igranja, Hall of Game je opremljen vrhunskom opremom i tehnologijom – 50 računala, simulatori, PlayStation 5 konzole, 65-inčni televizori, kao i najnovija 5G mreža…samo su dio opreme koja obogaćuje ovaj jedinstveni prostor.

Hall Of Game, Zagreb

Kako otkriva Marko Matijević, osnivač i direktor Hall of Game platforme, odmah u početku cilj im je bio pnuditi više od kvartovske igraonice: “Na cijeli projekt dosad je utrošeno oko milijun eura, a sve kako bismo ostvarili viziju centra za gaming u Hrvatskoj pa i šire. Osigurali smo prostor u kojem ćemo ujediniti najbolje gamere i svima dati priliku da dožive kako se osjećaju esportaši. Bit će to dom mnogih esport turnira poput A1 Adria Lige, mjesto treninga, gaming događaja proslava i vrhunske zabave.”

Ovako prostrani kompleks pruža i mogućnosti za održavanje raznih natjecanja iz sfere profesionalnog esporta i tematski povezanih događanja, a već je potvrđeno kako će upravo ovdje biti popraćeno finale osme sezone A1 Adria Lige, najvećeg virtualnog gaming događanja u regiji.

Fotografije: Promo