Kraj ove godine sa sobom donosi odlične filmove. Evo što vas sve očekuje na velikom platnu!

Sada kada je ljeto službeno završilo ostaje nam veseliti se jesenskim večerima, dolasku zime, Adventa i svemu onome lijepom što dolazi s hladnim danima. To su svakako i filmovi, a evo kojima se možete početi veseliti već sada!

Joker

Joker je svakako jedan od najiščekivanijih filmova ove godine. Nagrađivani i genijalni hollywoodski glumac Joaquin Phoenix pojavit će se u ulozi jednog od najpoznatijih zločinaca. A očekuje se da će za ovu ulogu biti nominiran i za Oscara.

Male žene

Ova knjiga dobila je već puno filmskih verzija, no svi uzbuđeno čekaju posljednju. Jedan od glavnih razloga svakako je Emma Watson, kao i glumac Timothée Chalamet, a tu je i neponovljiva Meryl Streep. Ova poznata drama stiže nam na Božić.

Bombshell

Stiže film s potpisom Nicole Kidman i Margot Robbie i to napravljen po stvarnom događaju. Bombshell donosi priču o Rogeru Ailesu, bivšem CEO Fox Newsa kojeg su novinarke, a zatim i ostale suradnice, optužile za seksualno uznemiravanje. Roger je umro u 2017. godini, a Nicole Kidman, Margot Robbie i Charlize Theron na ekranu će utjeloviti njegove žrtve i žene koje su ga naposljetku uništile. Skandal s Rogerom dogodio se samo godinu dana prije onoga s Harveyom Weinsteinom, a Roger je tada imao jednaku moć samo na američkoj televiziji. Referirajući se na #metoo pokret, ovo bi svakako mogao biti jedan od moćnijih filmova godine.

Maleficent: Mistress of Evil

Angelina Jolie se vraća u novom Disneyevom filmu Maleficent, a ovaj put njezina protivnica bit će Michelle Pfeiffer. Uzbudljiva bajka donosi priču o Aurori (Elle Fanning) i Princu Philipu (Harris Dickinson) koji se odluče vjenčati, što se naposljetku pretvori u rat između Maleficent i Queen Ingrith. Koja će na kraju pobijediti? To vam ostaje vidjeti.