Zahvaljujući iscjeljujućim svojstvima Life Planktona™, jedinstvenog obnavljajućeg sastojka, Biotherm je stekao ugled globalnog stručnjaka za transformacijsku njegu kože s  revolucionarnim, dokazano učinkovitim rezultatima

Sada, 2019. godine, započinje novo poglavlje lansiranjem triju praktičnih proizvoda osmišljenih za djevojku generacije Z: AQUA SUPER CONCENTRATES.

Zaboravite na suhoću i sivilo kože, pa čak i na nepravilnosti. Svaki od koncentrata sadrži spoj inovativnih tehnologija i ugodnih tekstura te dokazano rješava jednadžbu za probleme s kožom u bilo kojem trenutku.

POMLADITE kožu pomoću hijaluronske kiseline, podarite joj SJAJ zahvaljujući vitaminu C, a za iznimnu ČISTOĆU tu je salicilna kiselina. Odaberite svoj AQUA SUPER CONCENTRATE za prekrasnu kožu u trenu.

Pronađite svoju jednadžbu!

AQUA BOUNCE SUPER CONCENTRATE

Uklanja suhoću, zalječuje grubu kožu sklonu ljuštenju, čineći je glađom, čvršćom i podatnijom.

Zvijezda među sastojcima, hijaluronska kiselina, u vodi zadržava 1000 puta veću težinu od vlastite, donoseći moćnu dozu hidratacije gruboj i ‘žednoj’ koži.

Formula uključuje Biothermov ekskluzivni sastojak Life Plankton™ – vodu i prirodni glicerin, ne sadrži bojila i parabene te je pogodna i za osjetljivu kožu.

AQUA GLOW SUPER CONCENTRATE 

Proizvod krasi tehnologija koja ističe prirodni sjaj i ispravlja neujednačen ten.

Glavni sastojak formule je vitamin C, antioksidans s iznimnim svojstvima osvjetljavanja tena; dolazi u kombinaciji s ceramidima koji kožu čine punijom, a rezultat je nevjerojatno blistav ten.

Formula također uključuje Biothermov ekskluzivni sastojak Life Plankton™ – vodu i prirodni glicerin, ne sadrži bojila i parabene te je pogodna i za osjetljivu kožu.

AQUA PURE SUPER CONCENTRATE

Ovaj brzo djelujući koncentrat spas je za vašu kožu: nepravilnosti i neprirodan sjaj sada su prošlost. Smanjuje proširene pore i nesavršenosti, a rezultat je besprijekoran ten.

Airlicium tehnologija: u trenu matira kožu i štiti je od prianjanja onečišćujućih čestica, zaglađujući ten sklon izbijanju nepravilnosti.

Glavni sastojak formule je salicilna kiselina, koja omogućuje nježno čišćenje i eksfolijaciju, odčepljujući pore i čisteći kožu sklonu prištićima.

Formula također uključuje Biothermov ekskluzivni sastojak Life Plankton™ – vodu i prirodni glicerin, ne sadrži bojila i parabene te je pogodna i za osjetljivu kožu.

Svi koncentrati: 227 kn.